فیلتر توسط
فیلتر توسط
موجود بودن

چمن زن بنزینی

کسانی که در محوطه خانه و باغ و باغچه خود گیاهانی پرورش داده اند برای نگهداری و مراقبت از آنها نیازمند ابزارهای باغبانی هستند که یکی از این موارد مهم و کوتاه سازی آنها و مرتب سازی محیط اطراف آنهاست.
چمن هم مثل سایر گیاهان نیازمند رسیدگی و نگهداری است تا بتواند بهتر رشد کند و نمای زیبایی به محیط زندگی ما ببخشد.
دستگاه چمن یک وسیله کارآمد و یک ابزار باغبانی مهم برای بریدن ساقه های چمن است و با کمک منبع تغذیه خود به امور باغبانی و کشاورزی ما یاری می رساند. چمن زن دستی با نیروی دست به کار می پردازد و چمن زن موتوری دارای یک موتور است که باعث حرکت تیغه آن می شود و عمل کوتاه کردن و برش گیاهان و چمن ها را انجام می دهد.
از بعضی از چمن زن ها برای کود دادن و یا جمع آوری ضایعات گیاهان هم هم می‌توان استفاده کرد. چمن زن عمل برش را با کمک تیغه خود انجام می دهد.

انواع چمن زن

ماشین های چمن زنی به این دسته ها تقسیم می شوند : چمن زن دستی، چمن زن تراکتوری، چمن زن برقی، چمن زن شارژی و چمن زن موتوری

چمن زن دستی

چمن زن دستی ساده ترین نوع چمن زن است و با کمک فشار کاربر هل داده می شود. از این چمن زن برای سطوحی کمتر از 150 متر مربع استفاده می شود و از آنجایی که فاقد موتور است تعمیرات و نگهداری آسانی دارد. این دستگاه قابلیت تنظیم ارتفاع دارد.

چمن زن تراکتوری

چمن زن تراکتوری مجهز ترین و پربازده ترین نوع چمن زن است. موتور قوی این دستگاه که با بنزین کار می کند، دارای چهار عدد چرخ است و این دستگاه کار برش را با تیغه تیز خود انجام می دهد.

چمن زن برقی و شارژی

چمن زن برقی شارژی با کمک نیروی برق و یا باتری کار می کند. این نوع چمن زن به خاطر داشتن موتور الکتریکی خود نگهداری آسانی دارد اما به دلیل نیازمندی به نیروی برق دارای محدودیت استفاده است.

چمن زن موتوری یا چمن زن بنزینی

چمن زن بنزینی یک ابزار بنزینی دارای یک موتور قدرتمند است که در مقایسه با چمن زن برقی قدرت بیشتری دارد و قادر است تیغه های خود را با سرعت بیشتری بچرخاند. یک ویژگی خوب دیگر این ابزار بنزینی بی نیازی به سیم برق است. اما به دلیل موتور بنزینی خود، آلودگی محیطی بیشتری خواهد داشت و نیاز آن به تعمیرات و نگهداری بیشتر است.
از چمن زن بنزینی می توان برای کار در زمین های با مساحت بالا استفاده نمود. چمن زن های بنزینی معمولا دارای موتورهایی با قدرت 3 تا 8 اسب بخار هستند.

تفاوت چمن زن برقی با چمن زن بنزینی

اصلی ترین تفاوت این دو نوع چمن زن، در منبع انرژی آنهاست و به همین دلیل هم در قدرت با هم متفاوتند. چمن زن های بنزینی قدرت بالاتری دارند و قادرند در مکان هایی که برق وجود ندارد هم به کار بپردازد. اما چمن زن های برقی ضعیف تر هستند و فقط در صورت وجود برق قادر به کار می باشند.
اندازه چمن زن های بنزینی هم بزرگ تر است و مجهز به بدنه‌ی مستحکم تری می باشد. وزن چمن زن های بنزینی هم بیشتر است.
از لحاظ قیمت هم باید گفت که قیمت چمن زن های بنزینی به خاطر ویژگی های ذکر شده بیشتر از نوع برقی آن است.

انواع چمن زن بر اساس نوع تیغه

جمن زن ها بر اساس تیغه هایشان شامل ماشین سیلندری و ماشین روتاری هستند.

چمن زن سیلندری

چمن زن سیلندری که ساده ترین نوع چمن زن است، مشابه با یک قیچی چمن زن کار می کند. نیروی محرک این نوع چمن زن از نیروی بدن کاربر تامین می شود. در این دستگاه، تیغه ها به یک محور افقی متصلند.

چمن زن روتاری

در چمن زن روتاری، تیغه ماشین چمن زنی، بر روی یک محور عمودی می چرخد.

ساختار چمن زن موتوری یا بنزینی

چمن زن های بنزینی دارای اجزایی هستند که از جمله آنها می توان به شاسی، موتور، دسته هدایتگر، چرخ‌ها، تیغه‌ها، مخزن چمن های بریده شده و اهرم‌های کنترل اشاره کرد.

نگهداری از چمن زن بنزینی

برای نگهداری انواع چمن زن بنزینی و افزایش دوام و کارایی آن می توان اقداماتی انجام داد. از جمله این که سرویس دستگاه را به موقع انجام داد تا به عمر قطعات و به عمر کلی ماشین اضافه نمود. این امر باعث بالا رفتن کیفیت کار دستگاه هم خواهد شد.
از سوی دیگر، انجام سرویس های به موقع، هزینه های نگهداری و تعمیرات را هم کاهش خواهد داد به این ترتیب در هنگامی که نیازمند دستگاه چمن زن هستید، دستگاه در اختیار شماست. نگهداری چمن زن شامل بررسی موتور و قسمت های برش دستگاه می شود .
سرویس موتور دستگاه اعم از تعویض روغن، تمیز کردن فیلتر هوا، تمیز کردن شمع های چمن زن و بررسی پیچ و مهره های دستگاه است.
سرویس قسمت برشی چمن زن بنزینی هم شامل تمیز کردن تیغه‌ها بعد از استفاده، تمیز کردن محورهایی که تیغه‌ها بر روی آنها سوار هستند و تیز کردن تیغه‌ها بعد استفاده است.

بازدید های چمن زن بنزینی

پیش از استفاده از چمن زن لازم است بازدیدهایی انجام شود. از جمله بررسی حرکت روان چرخها و گریس کاری آنها، بررسی سلامت بدنه ماشین و نظارت بر عدم شکستگی یا روغن ریزی موتور، بازدید باد لاستیک‌های چمن زن، بررسی تمیزی فیلتر هوا، بررسی پیچ و مهره‌ها، بررسی نبود سنگ و کلوخ در سطح زمین، بررسی تمیزی و تیزی تیغه‌ها، بررسی اینکه ذرات و آلودگی هایی به کف ماشین و تیغه‌ها نچسبیده باشند.
در هنگام کار با چمن زن هم لازم است بررسی هایی انجام بگیرد از جمله دقت به کارکرد منظم آن و بررسی میزان لرزش دستگاه در حین کار و مقایسه آن و نیز مقایسه میزان شدت صدایی که دستگاه در هنگام عملیات چمن زنی از خود منتشر می کند با کارکرد گذشته.
پس از استفاده از دستگاه و اتمام کار با آن هم نیاز است که روغن دستگاه را به طور کامل خالی کنیم، دستگاه را به خصوی تیغه های آن را تمیزکاری کنیم و به ظاهر دستگاه نگاهی بیندازیم و یک بررسی کلی انجام بدهیم.

خرید چمن زن بنزینی

برای انتخاب و خرید یک چمن زن بنزینی لازم است به سطح زمینی که قرار است به کار بر روی آن بپردازیم توجه کنیم و قدرت و ظرفیت موتور چمن زن را در نظر داشته باشیم. عامل مهم دیگر، برند تولید کننده چمن زن است که بهتر است جزو برندهای معتبر بازار و دارای سابقه کافی در زمینه ساخت ابزارهای باغبانی و نیز دستگاه های بنزینی باشد. عامل مهم دیگر قیمت دستگاه است که باید در یک حد منصفانه و متناسب با بودجه ما باشد.

قیمت چمن زن بنزینی

قیمت چمن زن بنزینی یکی از عوامل مهم در انتخاب این دستگاه است. توصیه می کنیم در صورتی که نیازمند کار چمن زنی به صورت مستمر هستید و میزان کار شما با این دستگاه به اندازه چندین ساعت در هفته است و نیز سطح زمین چمن کاری شده شما در حد زیادی است، به خرید یک چمن زن گران تر و باکیفیت تر بیندیشید ولی اگر میزان کار شما در حد چند ساعت در ماه است و سطح زمین شما کم است، یک چمن زن ارزان تر برای شما کافی خواهد بود.

ادامه مطلبنمایش کمتر
فیلتر توسط
HYUNDAI 1551-B Bush Cutter  علف زن و چمن زن بنزینی  مجهز به موتور دو زمانه دارای حجم موتور 51.7 سی سی با توان 2 اسب بخار  دارای سرعت گردش آزاد 3200 دور در دقیقه  دارای مخزن بنزین با ظرفیت 1 لیتر  با قطر سیلندر 44...

فهرست