فیلتر توسط
فیلتر توسط
موجود بودن

دستکش لاتکس

دستکش لاتکس چیست قیمت آن چگونه است

دستکش لاتکس 

دستکش های لاتکس، یک نوع دستکش یکبار مصرف مناسب برای فعالیت های خانگی و صنعتی بیمارستانی است که به طور کامل از ماده لاتکس ساخته می شوند و برای معاینات پزشکی، کار در آزمایشگاه ها، آشپزخانه ها و سایر مکان ها و مشاغل و برای کارهای به کار گرفته می شوند. دستکش های لاتکس در دو نوع غیر استریل و استریل تولید می شوند.  

لاتکس چیست

لاتکس که مشهور ترین ماده سازنده دستکش های لاتکس می باشد، ماده ای شیری رنگ است که منشا آن از درخت کائوچو می باشد. لاتکس به دلیل مزایای زیاد، با وجود توسعه مواد مصنوعی، هنوز هم منعطف ترین، مستحکم ترین و مناسب ترین ماده برای تولید دستکش ایمنی یکبار مصرف است.

لاتکس یک ماده حساسیت زاست و آلرژی بعضی از افراد نسبت به آن، در واقع واکنش پوست نسبت به پروتئین های موجود در فرمول لاتکس است. این حساسیت عموما به شکل کهیر، خارش، قرمزی پوست و یا آنافیلاکسی نشان داده می شود. البته برای ایجاد حساسیت کمتر می توان از دستکش های لاتکس بدون پودر استفاده نمود.

خرید دستکش لاتکس

انواع دستکش لاتکس

دستکش لاتکس در دو نوع طبیعی و مصنوعی تولید می شود. نوع طبیعی مقاومت بیشتری در برابر گرما و رطوبت دارد اما احتمال حساسیت دست افراد به آن، بیشتر از لاتکس مصنوعی است. از سوی دیگر، دستکش های لاتکس به صورت پودری و بدون پودر هم تولید می شوند.  

دستکش لاتکس پودری

در دستکش لاتکس از پودر برای روان کردن و آسانی پوشش استفاده می شود. نوعی دستکش لاتکس کم پودر هم مخصوص معاینه تولید می شود که از خاصیت کشسانی خوبی برخوردار است و لایه داخلی آن به صورت دو پوشش پلیمری و سیلیکونی است و باعث حساسیت کمتری در دست افراد حساس ایجاد می کند.  

دستکش لاتکس بدون پودر

در دستکش لاتکس بدون پودر فرآیند کلرزنی جایگزین پودر برای ایجاد راحتی در هنگام استفاده شده است و البته به خاطر نداشتن پودر، احتمال حساسیت کمتری نسبت به دستکش های لاتکس پودری دارد.

سایز بندی دستکش لاتکس

با این که قسمت مچ دستکش لاتکس تقریبا به طور کامل به دست می چسبد و امکان ورود ویروس ها را از بین می برد، بهتر است دستکش لاتکس سایز دست خود را تهیه کنیم تا باعث آزاد دست نگردد. دستکش های لاتکس در سایزهای اسمال یا s  ، مدیوم یا m ، لارج یا l و ایکس لارج یا xl موجود هستند.

رنگ بندی دستکش لاتکس

دستکش های لاتکس در سه رنگ مختلف برای کاربردهای مختلف تولید می شوند و هر چه ضخامت بیشتری داشته باشند، مقاومت بالاتری نسبت به خراش و پارگی از خود نشان می دهند. انواع رنگ های دستکش لاتکس عبارتند از دستکش لاتکس آبی رنگ با ضخامت کم، دستکش لاتکس صورتی رنگ با ضخامت متوسط و دستکش لاتکس سبز رنگ با ضخامت زیاد.

قیمت دستکش لاتکس

کاربرد دستکش لاتکس

گفتیم که دستکش های لاتکس در ضخامت های مختلفی تولید می شوند که کاربرد آنها را گسترش داده است. دستکش های لاتکس نازک برای معاینات پزشکی به کار می روند و دستکش های ضخیم تر برای فعالیت های دیگری به کار برده می شوند از قبیل کار با پاک کننده های قوی، استفاده در آزمایشگاه های صنعتی، کارگاه ها، رستوران ها، آرایشگاه ها، آزمایشگاه های تشخیص طبی، کار با مواد شیمیایی مثل انواع اسید، فعالیت بهیاران در مراکز سالمندان، امور پزشکی قانونی، تعمیرات صنعتی، تعمیرات اتومبیل، پوشش در هنگام مصرف انواع پمادهای پوستی، پوشیدن در زیر دستکش های پشمی یا نخی برای استفاده از خاصیت ضد آب آنها، استفاده در نانوایی ها، استفاده در فروشگاه های مواد پروتئینی و آشپزخانه ها برای پاک کردن مرغ و گوشت، استفاده در منزل برای امور مختلف تمیزکاری و آشپزی.

مزایای دستکش لاتکس

مقاومت بالا در برابر پارگی و آسیب، نفوذ ناپذیری بالا و مقاومت خوب برای ممانعت از ورود مواد شیمیایی، مایعات گوناگون، باکتری ها و ویروس ها در موقع کار به زیر دستکش، انعطاف پذیری زیاد، آزادی عمل مناسب و قرارگیری مناسب و بدون حرکت بر روی دست برای طولانی مدت، بافت نرم برای پوشش راحت و آسان، تولید شده از لاستیک طبیعی و قابل تجزیه در محیط زیست،

معایب دستکش لاتکس

لاتکس ماده ای حساسیت زاست که ممکن است برای دست برخی افراد ایجاد حساسیت نماید و از عوارض آن، آلرژی، خشکی و تحریک پذیری پوست است.

مقایسه دستکش لاتکس با سایر دستکش های یکبار مصرف

دستکش نایلونی در مقایسه با دستکش لاتکس از پلاستیک نازک تولید شده و استحکام بسیار کمتری در مقابل حرارت، باکتری، ویروس و مواد اسیدی دارد. به علاوه، دستکش های نایلونی استریل نیستند و به دلیل ضخامت کم، به راحتی پاره می شوند. دستکش های نایلونی، در دست کاربر ثابت نمی شوند و آزادی عمل کمتری دارند.

دستکش نیتریل که ظاهری کدر دارد هم از آکریلونیتریل بوتادین تولید می شود که مقاومت بیشتری در برابر حرارت، حلال های شیمیایی، مواد نفتی، انواع شوینده ها و الکل نسبت به دستکش لاتکس دارد و نیز، حساسیت زایی دستکش لاتکس را ندارد.

و اما دستکش های لاتکس در مقایسه با دستکش های وینیل، قابلیت لمس بهتری دارند و مقاومت فیزیکی و شیمیایی آنها کمتر از دستکش وینیل است. دستکش وینیل آزادی عمل بیشتری نسبت به دستکش لاتکس دارد و حساسیت زا هم نیست.

ادامه مطلبنمایش کمتر
فیلتر توسط
مشخصات دستکش لاتکس استریل دکتر گلاو بسته 10 عددی Dr Glove Sterile Latex Surgical Gloves دارای 10 جفت دستکش لاتکس   حاوی لاستیک لاتکس طبیعی برای پوشش و کارایی مناسب استریل و بدون پودر سطح با بافت زبر برای گرفتن اشیا...
مشخصات دستکش لاتکس استریل یونیک کر Unikcare Latex Sterile Surgical Glove یک جفت دستکش لاتکس  حاوی لاستیک لاتکس طبیعی سازگار با فرم دست استریل و دارای پودر کم ضد آب و بدون لغزش کاربری خوب در حالت های خشک و مرطوب...

فهرست