مقدمه
دریل از جمله ابزارآلاتی که هم به صورت برقی و هم به صورت شارژی در بازار وجود دارد که مدلهای مختلف آن در مکانهای گوناگونی از جمله مجتمع ، کارخانه ، کارگاه ، تعمیرگاه و حتی خانه مورد استفاده قرار میگیرد. به طور کلی میتوان دریل را به عنوان یک ابزار پایه ثابت در تمامی جعبه ابزارها به شمار آورد.
از دریل و انواع آن از جمله دریل چکشی ، دریل پیچ گوشتی ، دریل گیربکسی ، دریل بتن کن و غیره که به صورت برقی و شارژی موجود هستند اشاره کنیم که برای سوراخکاری ، سنباده زنی ، تخریب سطوح ، باز و بسته کردن پیچ و مهرههای مختلف و بسیاری موارد دیگر استفاده میشوند. از دریل های مختلف بسته به نوع کاربری خاصی که دارند، میتوان بر روی مواد و مصالح مختلف از جمله چوب ، سنگ ، بتن و … استفاده کرد.
دریل از جمله ابزارآلات ساختمانی است که با استفاده از نیروی چرخشی ، سوراخهایی با اندازههای مختلف را بر روی سطوح متفاوت ایجاد میکند. دریلها بر اساس قدرت ، گشتاور ، سرعت و اندازه مدلها و انواع گوناگونی دارند.
همانطور که گفتیم دریل ها به صورت برقی و شارژی توسط برندهای گوناگون تولید و به بازار عرضه شدهاند. ما در این مقالهی مجلهی ابزارلاین به مقایسه انواع دریل شارژی پرداختهایم و بهترین مارک دریل شارژی را به شما معرفی کردهایم. اگر شما نیز قصد خرید دریل شارژی را دارید ، به شما پیشنهاد میکنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. در ابتدا بهتر است دریل شارژی را به خوبی بشناسیم.
دریل شارژی چیست ؟
امروزه دریل شارژی را میتوانیم به عنوان یکی از پرکاربردترین و محبوبترین دریلها معرفی کنیم که جایگزین دریلهای برقی قدیمی شده است. دلیل محبوبیت این دریل ، استفاده از آن در هر مکان و زمانی که دسترسی به نیروی برق نداریم ، میباشد. این دریلها همانطور که از اسمشان پیداست با استفاده از نیروی باتری کار میکنند و تنها با شارژ کردن باتری آنها میتوانید در هر مکانی از آنها استفاده نمایید.
قابل حمل بودن ، ابعاد کوچک ، قدرت بالا این نوع دریل و استفاده از آن در مکانهای دور از برق شهری ، مزیتی برای این نوع از دریلها محسوب میشود. باتری این دریلها باتری لیتیومی میباشد و با شارژ حدود دو ساعت ، میتوانند مدت زمان زیادی برای ما کار کنند.
موتور دریلهای شارژی معمولا موتور DC است که در عین کوچک بودن ، بسیار قدرتمند است. برخی دریلهای شارژی همانند دریلهای برقی ، از قابلیت چکشی نیز برخوردار هستند. البته این دریلها قدرت کمتری نسبت به دریلهای برقی دارند و نباید به طور مکرر آنها را در حالت چکشی قرار داد.
کلید تنظیم سرعت بر روی اکثر دریلهای شارژی طراحی و تعبیه شده است تا بر اساس نیاز بتوانیم سرعت دریل را به راحتی تنظیم کنیم. دریلهای شارژی سرعت کمتری نسبت به دریلهای برقی دارند و کار با آنها نیز راحتتر است.
گیربکس دو سرعته از مزیت دریلهای شارژی است. گیربکس دو سرعته این امکان را به ما میدهد که بتوانیم از دریل در دو حالت سرعتی و قدرتی استفاده کنیم.
باید گفت که اگر به دنبال یک دریل هستید که در همه جا برای شما کاربرد داشته باشد و به نیروی مستقیم برق برای استفاده از آن نیازی نباشد، دریل شارژی بهترین گزینه برای شما خواهد بود.
کاربرد دریل شارژی
کاربردهای دریل شارژی یا پیچ گوشتی شارژی در سوراخکاری انواع مواد از جمله دیوار و مصالح، انواع فلزات و آهن و نیز چوب و مواد مشابه، بسیار زیاد است. به علاوه، استفاده از این ابزار به عنوان پيچ بند يا همان پيچ گوشتی برای باز و بسته نمودن پيچ هایی با سايزهای مختلف جزو مصارف مهم است و البته میتوان با اتصال ابزارهای متفاوت و لوازم جانبی گوناگون، کارهایی مثل برشكاری های ظريف، شکل دادن و تراش دادن را با کمک دریل شارژی انجام داد.
مزایای استفاده از دریل شارژی
مهم ترین و اولین مزیت دریل شارژی این است که شما را از انرژی برق بی نیاز میکند و در هر مکانی کارا و قابل استفاده است. این ابزار، ابعادی کوچک تر از دریل های برقی دارد و برای نقاط دور از دسترس و کور مناسب است.
دریل شارژی نسبت به دریل برقی وزن سبک تری دارد و کار کردن با آن ها برای مدت زمان طولانی شما را خسته نخواهد کرد.
مزیت دستگاه های شارژی ، قابل حمل بودن آن هاست. این دستگاه ها به شما این فرصت را میدهند به راحتی آن ها را به مکان های مختلف حمل کنید و از تجهیزاتی مانند سه راهی، سیم های بلند و … بی نیاز شوید.
راهنمای خرید دریل شارژی
بهتر است در هنگام خرید دریل شارژی به این نکات توجه داشته باشیم.
موتور دریل شارژی
کارایی، قدرت و سرعت دریل ها به موتور آن ها بستگی دارد. پس در هنگام خرید دریل شارژی باید به موتور آن توجه بسیار زیادی داشته باشید. همانطور که گفتیم موتور ابزارهای شارژی از جمله دریل شارژی، معمولا موتورهای DC است. این موتورها دارای دو نوع ذغالی و بدون ذغال هستند ، که موتورهای بدون ذغال قدرت بالاتری دارند و استهلاک آن ها نیز نسبت به موتورهای ذغالی بسیار پایین تر است. قیمت این نوع از دریل های شارژی نسبت به آن هایی موتورشان دارای ذغال است بیشتر است.
قابل تنظیم بودن سرعت
سرعت اکثر دریل ها قابل تنظیم است. قابل تنظیم بودن نشات گرفته از گیربکسی است که درون این دریل ها قرار داده شده است. در هنگام خرید دریل های شارژی به گیربکس دار بودن آن ها و در نتیجه، به قابلیت تنظیم سرعت آن ها دقت نمایید.
سه نظام دریل شارژی
سه نظام ها وظیفهی انتقال نیروی موتور به مته ها را بر عهده دارند. در هنگام خرید به سه نظام دریل که از جنس مناسبی تولید شده باشد نیز دقت نمایید. زیرا نامناسب و بی کیفیت بودن سه نظام، باعث خرابی کار شما خواهد شد و در بعضی از موارد، شل شدن و پرتاب شدن مته را به همراه خواهد داشت.
گشتاور دریل شارژی
گشتاور، قدرت دستگاه برای پیچاندن قطعات است. هرچه گشتاور دستگاه بالاتر باشد، قدرت گردش پیچ نیز بالاتر خواهد بود. دریل های شارژی امروزی ، قابلیت تنظیم گشتاور برای صرفه جویی در میزان باطری مصرفی را دارا هستند.
معرفی بهترین مارک دریل شارژی
برندهای مختلفی در بازار هستند که انواع دریل شارژی با کیفیت را تولید و عرضه نمودهاند که ما به چند مورد از این دریلهای با کیفیت اشاره خواهیم کرد.
دریل پیچ گوشتی شارژی 14.4 ولت رونیکس مدل 8614
دریل شارژی رونیکس 8614 ، دارای موتور پر قدرت صنعتی ضد آب مخصوص شرایط مرطوب و بارانی است که مجهز به گیربکس دو وضعیتی با دو دور گردش آرام و تند و نیز دارای قابلیت گردش چپگرد و راستگرد است. این دستگاه میتواند با دو سرعت گردش بی بار 0 تا 400 و 0 تا 1500 دور در دقیقه گردش کند .
به همراه این پیچ گوشتی شارژی 14 ولت، یک کیف BMC، یک شارژر سریع دارای قطع کن و یک باطری اضافه عرضه شده است.
این دستگاه که دارای ترکمتر 2+21 حالته و کلید سه وضعیتی پیچ گوشتی، دریل ، چکشی است، ماکزیمم گشتاوری برابر با 30 نیوتون متر ایجاد می کند و دارای یک سه نظام خودکار 10 میلی متری تمام فلزی است.
دریل پیچ گوشتی شارژی 12 ولت رونیکس مدل 8612
این دریل شارژی رونیکس 8612 ، به کلید راست گرد چپ گرد مجهز شده است و می تواند با دو سرعت گردش بی بار 0 تا 400 و 0 تا 1500 دور در دقیقه گردش کند تا شما بتوانید با کمک آن، انواع فعالیتهای خود را در حوزهی کار با پیچگوشتی و دریلکاری سبک و نیز دریلکاریهای با سرعت زیاد انجام دهید.
این دستگاه که دارای ترکمتر 18 حالته است، ماکزیمم گشتاوری برابر با 25 نیوتون متر ایجاد می کند و دارای یک سه نظام خودکار 10 میلی متری است.
این دریل و پیچ گوشتی شارژی رونیکس به یک چراغ LED مجهز شده تا در محیط های تاریک به خوبی کار کند.
دریل پیچ گوشتی شارژی 14.4 ولت رونیکس مدل 8014
این دریل شارژی رونیکس 8014 ، دارای یک موتور قوی 14 ولت با گیربکس دو سرعته است که سه نظام اتومات 10 میلیمتری دوتکهی آن را به خوبی برای فعالیتهای مختلف به گردش در میآورد. وضعیت اول گردش این دریل بازهی سرعتی 0 تا 400 دور در دقیقه و وضعیت دوم آن، بازهی سرعتی 0 تا 1350 دور در دقیقه را پوشش میدهد. این سرعت توسط کنترلر دیمر گازی قابل کنترل است.
از جمله مزیتهای ویژهی این دریل پیچ گوشتی، امکان گردش چپگرد و راستگرد است که بسیار کاربردی است. برای بستن پیچها نیز میتوانید پیش از کار، گشتاور مورد نظرتان را با ترکمتر دریل، بر روی هریک از 21 حالت گشتاور تا حداکثر 21 نیوتون متر تنظیم کنید و به کار بپردازید.
در نهایت باید گفت که این دریل را میتوانید در کیف ضدضربه و مقاوم BMC آن به راحتی و با خیال راحت به هر جا که خواستید حمل کنید و به کار بپردازید.
دریل پیچ گوشتی شارژی چکشی 20 ولت اینکو مدل CIDLI20025
این دریل شارژی اینکو 20 ولت ، دارای گیربکس دو سرعته است که تغییر وضعیت دور آن با کمک دکمه ی واقع شده بر روی قسمت سر دریل انجام پذیر است.
دو دور سرعت گردش بی بار این دریل در محدودهی 0 تا 400 و 0 تا 1500 دور در دقیقه است.
این دریل یک دریل چکشی قدرتمند هم به حساب می آید و نرخ ضربهی آن برای هر کدام از دو وضعیت گردشی آن در محدودهی 0 تا 6000 و 0 تا 22500 ضربه در دقیقه است.
کلید اصلی این دریل یک کلید همراه با دیمر گازی سرعت است که تغییر سرعت گردش را از کم به زیاد، در هر دو دور دریل انجام می دهد.
این ابزار شارژی زیبا و ارگونومیک، مجهز به یک سه نظام اتوماتیک دو تکه 10 میلی متری است که قادر است مته ها و سر پیچ گوشتی هایی از قطر 0.8 تا 10 میلیمتر را بر روی خود سوار کند و به کار بپردازد.
یک عدد کیف برزنتی محکم و زیبا به رنگ نارنجی و مشکی نیز برای نگهداری دریل در بسته بندی قرار داده شده است.
دریل پیچ گوشتی شارژی چکشی 12 ولت اینکو مدل CIDLI1232
گیربکس دو سرعتهی این دریل شارژی 12 ولت اینکو ، قادر است در دو وضعیت خود سرعت گردش بی بار 0 تا 350 و 0 تا 1350 دور در دقیقه را ایجاد کند. نرخ ضربهی چکش این دو وضعیت هم به میزان 0 تا 6750 ضربه در دقیقه و 0 تا 22500 ضربه در دقیقه می رسد که در ردهی یک دریل شارژی 12 ولت، قدرت های خوبی به شمار می روند.
برای تغذیهی این دریل، یک باتری لیتیوم یون قوی به کار گرفته شده است که برای شارژ خود مجهز به یک عدد شارژر 13.5 ولت 12 وات 0.65 آمپر شده است. برای راحتی کار شما، در بسته بندی این دستگاه، یک باتری یدک نیز قرار داده شده است. این باتری ها با هر شارژ، تا میزان 2 ساعت قابلیت استفاده دارند.
این دریل که قادر به باز و بسته کردن انواع پیچ و سوراخکاری انواع سطوح است، دارای یک ترکمتر 2+18 حالته است و قادر است گشتاوری تا میزان حداکثری 20 نیوتون متر را ایجاد کند.
سه نظام این دریل 12 ولتی ، یک سه نظام اتوماتیک 10 میلی متری است که بنا به میزان باز و بسته شدن دهانه، می توان مته هایی از قطر 0.8 تا 10 میلیمتر را بر روی آن سوار کرد و به سوراخکاری پرداخت.
دریل پیچ گوشتی شارژی 12 ولت پی ام مدل PM-CE1 دو باتری
دریل شارژی پی ام دو باتری مدل PM-CE1 ، یک دریل پیچ گوشتی با گیربکس دو سرعته است که قادر است در حالت اول گیربکس خود به سرعت گردش بی بار 0 تا 350 دور در دقیقه و در حالت دوم به سرعت گردش بی بار 0 تا 1300 دور در دقیقه برسد.
منبع انرژی این دریل شارژی، دارای باتری 12 ولت 1500 میلی آمپر ساعت است که برای راحتی کار شما، مجهز به یک باتری یدک به همراه یک عدد آداپتور شارژر باتری،شده است.
این دریل پیچ گوشتی دارای یک ترکمتر 1+21 حالته است که گشتاور مناسب را برای پیچاندن انواع پیچ فراهم می آورد.
حداکثر عمق سوراخ کاری این دریل در سطوح چوبی برابر با 21 میلیمتر و حداکثر عمق سوراخکاری در فولاد برابر 10 میلیمتر است.
از سوی دیگر، برای راحتی باز و بسته کردن پیچ ها، یک کلید تغییر جهت گردش چپگرد و راستگرد بر روی این دریل در نظر گرفته شده است.
سه نظام این دریل پیچ گوشتی از نوع اتوماتیک 10 میلی متری است و مته و سری پیچ گوشتی هایی از قطر 0.8 تا 10 میلیمتر بر روی این دریل قابل نصب اند.
نظرات 0