Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the rocket domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/abzarlin/public_html/mag/wp-includes/functions.php on line 6114
مقاله ابزارخرید دریل خرید دریل برقی قیمت دریل

رازهای خرید دریل برقی که دانستنشان هم به نفع کار شماست و هم جیب شما…

رازهای خرید دریل برقی که دانستنشان هم به نفع کار شماست و هم جیب شما…

خرید دریل برقی رازهایی دارد که دانستن آنها و عمل کردن به آنها برای هر کاربری بسیار مهم و کاربردی‌اند. اگر موافقید، با هم پرده از این رازها برداریم.

مدت زمان استفاده از دریل

اگر روزانه بیشتر از یکی دو ساعت قرار است از دریل استفاده کنید، یک دریل حرفه ای را برای خرید در نظر داشته باشید. اما اگر کاربری شما در حد چندتا سوراخکاری و یا بستن چند عدد پیچ در هفته یا ماه است، یک دریل معمولی غیر حرفه ای برای شما کافی‌ست و لازم نیست به جیب خودتان بیش از حد فشار بیاورید.

خرید دریل برقی رونیکس

خرید دریل برقی خانگی

میزان بودجه شما

محدوده انواع قیمت دریل برقی بازار از حدود 500 هزار تومان شروع می شود و ممکن است به 10 میلیون تومان و حتی بالاتر برسد. برای کسی که می خواهد استفاده‌ای معمولی از دریل بکند، خریدن یک دریل مناسب، هزینه ای بین 1 میلیون تا 3 میلیون تومان خواهد داشت. هر چند، کارهای تخصصی تر، نیازمند دریل های حرفه ای تر با هزینه های بالاتر هستند.
اگر برای بار اول است که دارید دریل می خرید، توصیه می کنیم هزینه‌ی زیادی نکنید زیرا به مرور زمان و با بالا رفتن تجربه و تنوع کاربری تان، بهتر خواهید فهمید که دقیقاً به چه چیزی نیاز دارید. شما در آینده، به احتمال زیاد، چند دریل مختلف نه چندان گران برای کاربری های مختلف خودتان خواهید خرید و به دیوار خواهید آویخت.

ویژگی های اصلی دریل

راهنمای خرید دریل خوب

دریل برقی رونیکس قیمت

توان دریل

برای خریدن دریل، لازم است با توجه به قدرتی که در هنگام کار به آن نیاز خواهید داشت، توان دریل خود را انتخاب کنید. دریل ها توان های مختلفی دارند که از حدود 50 وات به بالا درجه بندی می شوند. قطعا برای وظایف سنگین، یک دریل کم قدرت کار شما را راه نخواهد انداخت و کار شما نصفه و نیمه خواهد ماند. در صورتی هم که کارهای شما سبک است، خریدن یک دریل پرقدرت، فشار بیش از حدی به شما و جیب شما تحمیل خواهد کرد.

قیمت دریل اینکو

دریل اینکو قیمت

سه نظام دریل

از بین دو نوع اصلی سه نظام ها یعنی سه نظام آچاری یا آچارخور و سه نظام اتوماتیک یا اتومات، باید این را در نظر داشت که سه نظام اتومات، باز و بسته کردن آسانتر و سریع تری دارد و برای دریل های سبک تر به کار می رود. به علاوه، این نوع سه نظام ها معمولا عمر کوتاهتری نسبت به سه نظام های آچارخور دارند. این نکته را بهتر است در هنگام خرید دریل برقی در نظر داشته باشید.

وزن دریل

وقتی که کار شما به درازا بکشد و لازم باشد که برای مدت طولانی دریل را در دست خود نگه دارید تا به سوراخکاری یا پیچ کاری بپردازید، به اهمیت سبکی دریل، به طور کامل،  پی خواهید برد. پس بهتر است با مقایسه وزن دریل های مورد نظرتان، آن دریلی را که به نسبت قیمت و سایر ویژگی هایش، دارای وزن بهینه ای تری است انتخاب کنید.

دور گردش

به این قابلیت دریل معمولا سرعت گردش آزاد یا دور گردش در حالت بی‌باری هم گفته می شود. لازم است در هنگام خرید دریل به سرعت گردش آن توجه کنید و دریلی را انتخاب نمایید که بتواند وظایف شما را به خوبی به انجام برساند.

قطر سوراخکاری دریل

پیش از این که دریل را تهیه کنید لازم است به قطر سوراخ هایی که این دریل می تواند در سطوح مختلف چوبی، فلزی، بتنی و سایر سطوح ایجاد کند توجه نمایید. حداقل و حداکثر قطر مته ای هم که قابل سوار شدن بر روی سه نظام دریل است، بر روی سه نظام دریل و بر روی بسته بندی دریل نوشته شده است. بی توجهی به این موضوع عواقب خوبی ندارد.

چکشی بودن یا نبودن دریل

سیستم چکشی دریل، وظیفه دارد تا در هنگام کار، حرکت ضربه‌ ای را به گردش دریل اضافه کند تا سوراخکاری در سطوح سختی مثل کاشی و سرامیک، بتن، دیوار و بعضی از فلزات را آسان تر کند. به طور کلی در سوراخکاری ها، هر چقدر میزان ضربه در دقیقه‌ی دریل بیشتر باشد، سوراخ کاری سریع‌تر و آسان تر انجام می شود. داشتن قابلیت چکشی، ویژگی خوبی است و بسیاری از دریل ها دارای این ویژگی هستند.

خرید دریل برقی توسن

دریل برقی توسن پلاس

داشتن قابلیت کنترل سرعت

این ویژگی خوب و کاربردی، با مکانیزم ساده ای در ساختمان دریل فراهم می شود. هم در باز و بسته کردن پیچ ها و هم در سوراخکاری، داشتن کنترلر سرعت یا دیمر به کار شما خواهد آمد و داشتن این ویژگی نکته خوبی به حساب می آید. کنترل سرعت باعث افزایش کنترل شما بر روی کار خواهد شد.

خرید دریل برقی توسن

قیمت دریل برقی توسن

داشتن قابلیت کنترل گشتاور

گشتاور، قدرت چرخش دریل است و با دور گردش متفاوت است. بعضی از دریل‌ها قابلیت کنترل گشتاور یا کلاچ دارند که به تُرکمِتر معروف است. ترکمتر ها معمولا بین درجات 1 تا ۲۵ نیوتون متر تنظیم می شوند و محل قرار گیری شان به شکل یک حلقه در زیر سه نظام دریل است.
کاربرد اصلی ترکمتر در بستن پیچ‌ها و میزان سفت کردن آنهاست. وقتی پیچ با گشتاور کافی بسته شود دیگر گشتاوری بیشتر از حد به آن وارد نخواهد شد و از هرز شدن پیچ و آسیب رسیدن به سطح جلوگیری خواهد شد. این ویژگی برای کسانی که دریل پیچ گوشتی را برای بستن پیچ به کار می برند بسیار مهم است.

قابلیت تغییر جهت گردش

این قابلیت تقریبا در تمام دریل‌های خوب بازار موجود است و به آن امکان گردش چپ گرد-راست گرد می گویند. جهت معمولی چرخش دریل به صورت راستگرد است و گردش در جهت مخالف، یک مزیت برای دریل محسوب می شود. قابلیت تغییر جهت چرخش دریل، برای باز و بسته کردن پیچ ها ضروری است.

قیمت دریل برقی رونیکس

قیمت دریل برقی رونیکس 2110

گارانتی دریل و موجود بودن قطعات

یکی از نکات خرید دریل که در هنگام بررسی دریل حتما باید در نظر گرفته شود، گارانتی دریل است. برندهای معتبر ابزار در بازار، قطعا گارانتی های معتبری هم خواهند داشت تا خیال شما را راحت کنند. نکته‌ی مهم دیگر موجود بودن قطعات دریل در بازار و در نمایندگی دریل است. به این ترتیب، اگر احیاناً دریل شما دچار خرابی قطعات شود، می توانید به تعمیر راحت و سریع آن امیدوار باشید. بعضی از برندهای دریل متوسط بازار ایران مثل توسن، رونیکس و اینکو دارای گارانتی های معتبر و قطعات فراوان هستند. پس اگر به قیمت مناسب و گارانتی خوب فکر می کنید، خریدن دریل برقی اینکو، دریل برقی توسن و دریل برقی رونیکس شاید انتخاب مناسبی برای شما باشد.

نکات خرید دریل

برند دریل

در بررسی نکات مهم در خرید دریل، بررسی برند را برای آخر کار بگذارید. معمولا کیفیت یک برند با گفته های مصرف کنندگان و تجربه‌ی شخصی خود شما معلوم می شود. اگر می خواهید ضرر نکنید، به تبلیغات کالاها بیش از حد اهمیت ندهید و فقط بعد از تحقیق کافی از مصرف کنندگان دیگر و حتی فروشندگان ابزار، برند برتر را پیدا کنید.
از برندهای رایج و موجود در ایران می‌توانیم به شرکت‌هایی مثل دیوالت، بوش، آاگ، بلک ‌اند دکر، ماکیتا، رونیکس، اینکو، توسن، هیتاچی، میلواکی، هیوندای، آینهل،نک و …. اشاره کنیم. با بالا رفتن قیمت ارز، محصولات بعضی از برندهای دریل خارجی آنقدر گران شده اند که می توانید به جای خریدن یکی از محصولات آنها، چند محصول از برندهای دیگر داخلی و چینی بخرید!

راهنمای خرید دریل خوب

قیمت انواع دریل برقی رونیکس

سخن پایانی

حتما پیش از خرید دریل برقی، کمی فکر کنید و از خودتان چند سوال بپرسید: اینکه چقدر پول برای این کار اختصاص داده اید، این که قرار است با دریل چه سطوحی را سوراخ کنید؟ آیا پیچ هم با این دریل خواهید بست؟ در طول روز و هفته قرار است با این دریل چقدر کار کنید؟ در چه محیطی قرار است با این دریل کار کنید؟ چه سرعتی، چه قدرتی و چه دقتی از این دریل انتظار دارید؟ و …
هر چه این سوال ها را دقیق تر بپرسید و به آنها جواب های دقیق تری بدهید، به رازهای خرید دریل برقی بیشتر پی خواهید برد و در نتیجه، دریل بهتری خواهید خرید و قیمت دریل را با اطمینان بیشتری خواهید پرداخت. خرید دریل برقی ارزان و کارا تا مدت های زیادی خیال شما و جیب شما را راحت خواهد کرد…

ما در مجله ابزارلاین قول می دهیم که اگر نکته های جدیدی برای خرید دریل پیدا کردیم حتما در همین جا با شما در میان بگذاریم.

فعلا…

نظرات 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *