rocket
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/abzarlin/public_html/mag/wp-includes/functions.php on line 6114نوشته دریل بتن کن چیست و چه تفاوت هایی با دریل ساده دارد؟ اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>به دنبال ابزاری قدرتمند برای نفوذ به بتن و ساده کردن عملیات حفاری خود هستید؟ دراین صورت استفاده از دریل بتن کن را به شما پیشنهاد می کنیم. مطمئنا ایجاد یک یا دو سوراخ ساده در بلوک بتنی به کمک یک دریل ساده امکان پذیر است؛ اما به دنبال انجام پروژه های پیچیده تر هستید، این نوع دریل، کاربردی برای شما نخواهد داشت.
اما تفاوت اصلی میان این دو نوع دستگاه در چیست؟ دریل بتن کن چه کاربردی دارد و چرا باید از آن استفاده کنیم؟ با ما همراه باشید تا تعاریف دقیقی از این دستگاه و کاربردهای آن را به شما ارائه دهیم. در ادامه نیز اطلاعاتی مفید در رابطه با ایمنی و نحوه کار با آن ها ارائه خواهیم کرد.
دستگاه دریل بتن کن با استفاده از یک مته استاندارد و با ایجاد چرخش سریع به راحتی در بتن نفوذ می کند و منجر به تخریب آن می شود. این موضوع را باید علت ایجاد سرو صدای زیاد در حین حفاری بدانیم.
این ابزار نه تنها در تخریب بتن، آجر و حفاری سنگ مناسب است؛ بلکه ابزار قدرتمندی است که جهت انجام هرگونه عملیات دیگر کاربرد دارد و شما این امکان را خواهید داشت که از این وسیله جهت حفاری موادی با سختی کمتر نیز استفاده کنید.
این دستگاه بدون هرگونه آسیب دیدگی یا خرابی جهت حفاری مواد با سختی مختلف مورد استفاده قرار می گیرد؛ به گونه ای که با هیچ ابزار دیگری قابل مقایسه نیست.
دستگاه دریل ساده در انواع مختلفی به بازار عرضه می شوند که معمولا با نیروی الکتریکی، هوای فشرده شده یا نیروی فیزیکی کار می کنند. فرقی نمی کند این که ابزار به وسیله چه نیرویی به فعالیت می پردازد، یک دریل ساده با برخورداری از مته ای مستحکم، این قابلیت را دارد که جهت انجام پروژه های مختلف مورد استفاده قرار گیرد.
این دستگاه جهت ایجاد سوراخ یا حفاری در مواد زیر کاربرد دارد و به خوبی عمل می کند:
با این حال، چندین نوع متریال دیگر وجود دارد که به نفوذ به آن ها به وسیله این دستگاه دشوارتر خواهد بود که آجر، سنگ و بتن از جمله آن ها است. استفاده از این دستگاه جهت نفوذ به چنین موادی نه تنها کارآمد نخواهد بود؛ بلکه خسته کننده نیز است.
به همین دلیل است که برای انجام چنین پروژه هایی از گزینه دیگر استفاده خواهیم کرد.
حال که به طور جداگانه تعریف دقیق از هر دو دستگاه ارائه کردیم، نوبت آن است که به تفاوت های آن ها نیز بپردازیم. این دو ابزار از جهات مختلفی متفاوت از هم عمل می کنند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.
اساسی ترین تفاوت دریل بتن کن و دریل ساده را باید در کاربرد هر یک از آن ها دانست. دریل ساده جهت حفاری موادی با سختی کمتر مانند چوب، پلاستیک و سرامیک ایده آل است؛ در حالی که از دریل بتن کن به دلیل قدرت بالایی که دارد، جهت حفاری و نفوذ به مواد سختی همچون بتن و آجر استفاده می شود.
حال که متوجه تفاوت در کاربرد این دو نوع ابزار شدیم، شرح تفاوت در محل استفاده از آن ها نیز ساده تر خواهد بود. از دریل مخصوص بتن در پروژه های ساختمان سازی، حفاری و سایر محیط های صنعتی استفاده می شود. در حالی که از دریل ساده در فضاهای دیگر مانند نجاری و انواع ساخت و سازها استفاده می شود.
اگر چه ممکن است که در نگاه اول تفاوت چندانی بین این دو نوع دریل قائل نشوید؛ اما با بررسی دقیق تر و توجه به جزئیات، متوجه تفاوت های اساسی آن ها خواهید شد. بدنه اصلی انواع دریل بتن کن بزرگتر از بدنه اصلی دریل های ساده است و به همین جهت دریل ساده، سهولت کاربری بیشتری دارد.
تفاوت مهم دیگر در ظاهر این دو نوع دستگاه، برخورداری از قابلیت ضربه گیری است. این قابلیت که تحت عنوان SDS نیز شناخته می شود، امکان کنترل ضربه های ناشی از کارکرد این ابزار را امکان پذیر می سازد.
در نهایت نیز انواع دریل بتن کن حجیم تر از دریل های ساده هستند و وزن بیشتری نسبت به آن ها دارند.
انواع دریل ساده به گونه ای طراحی شده اند که مته در سایزهای مختلفی را در خود جای می دهند و قابلیت تنظیم مته را به اپراتور خواهند داد. این امر بدان معنا است که شما این امکان را خواهید داشت که با توجه به نیاز خود از انواع مته های استاندارد استفاده کنید.
اکثر دریلهای بتن کن نیز این قابلیت را دارند از مته های دریل ساده نیز استفاده کنند؛ اما جهت انجام پروژه های دشوارتر مانند حفاری به مته هایی مخصوص نیاز خواهند داشت. مقاومت مته های مورد استفاده در این ابزار باید به نحوی باشد که در مقابل نیروی محرک یا انواع نیروهای ضربه ای مقاومت کند.
یک دریل ساده با ایجاد یک حرکت چرخشی ساده، نفوذ به مواد مختلف را امکان پذیر می سازد. این در حالی است که انواع دریل های بتن کن جهت نفوذ به مواد به سختی بالاتر ضمن ایجاد یک نیروی چرخشی سریع به نیروی ضربه ای احتیاج پیدا خواهند کرد.
وجود نیروی ضربه ای به شما کمک خواهد کرد که با زحمت کمتری دستگاه دریل بتن کن را مستقیما به سمت پایین هدایت کنید و نفوذ به مواد سخت راحت تر باشد. جهت توضیح بیشتر باید بگوییم که این ابزار با ایجاد نیروی گشتاور ضربه ای سریع تر و کارآمدتر از دریل ساده عمل می کند.
در ادامه نیز نیازی نخواهید داشت که از انرژی زیادی را به کار بگیرید و بدین ترتیب آسیبی به مچ دست شما وارد نخواهد شد.
دریل های بتن کن در انواع مختلف و با کاربردهای ویژه ای طراحی و به بازار عرضه شده اند. آشنایی با مزایا و معایب مختص هر دستگاه به شما در انتخاب ابزاری مناسب کمک شایانی می کند. حال بدون هیچ گونه فوت وقتی به سراغ مزایا و معایب هر یک از این ابزارها خواهیم رفت.
با توجه به اطلاعاتی که تاکنون ارائه کردیم، انواع دریل های بتن کن کاربرد کارایی منحصر به فردی دارند؛ اما دریل های ساده نیز از مزیت های مختص به خود برخوردار هستند. معیار ما جهت انتخاب یک ابزار دریل چه باید باشد؟
قابلیت های منحصر به فرد دریل بتن کن منجر به آن شده است که دستگاه نه تنها وزن و حجم بیشتری داشته باشد، بلکه به دلیل کارایی بهتر به دستگاهی گران قیمت تر از دریل ساده تبدیل شود.
برخورداری از خاصیت ضربه گیری، مزیت اصلی انواع دریل بتن کن به حساب می آید که این وسیله جهت انجام پروژه های سخت و طولانی مدت بسیار مهم است.
استفاده از دریل ساده به دلیل قابلیت حمل آسان و جمع و جور بودن دستگاه در محیط یا فضاهای کوچک و بسته ایده آل است. در حالی که ابزار دریل بتن کن نیاز به سیم کشی های پیچیده و زمان بر دارد.
بنابراین چنانچه قصد دارید که تنها جای پیچ و مهره ها را ایجاد کنید یا با موادی همچون چوب و فلز سروکار دارید؛ همچنین مجبور به کار در فضاهای تنگ و کوچک هستید، انتخاب دریل ساده به دلیل جمع و جور بودن و قیمت پایین تر دستگاه برای شما ایده آل است.
اما چنانچه به دنبال دستگاهی همه کاره و کاربردی از هر لحاظ می گردید، سرمایه گذاری بر انواع دریل بتن کن ایده ای فوق العاده خواهد بود.
همانطور که پیش تر اشاره شد، انواع دریل ها دستگاه های قدرتمندی هستند که جهت انجام پروژه های سنگین کاربرد دارند؛ اما به هنگام استفاده از آن ها به چه نکاتی باید توجه داشت؟
آستین بلند با موهای بلند هنگام کار با دریل به طور جدی خطرناک است. این ابزار قدرتمند با ایجاد حرکت گشتاور، این قابلیت را دارد که به هر ماده سختی نفوذ کند و افراد را در معرض آسیب های جدی قرار دهد.
پس هنگام کار با این دستگاه، لباس های آستین کوتاه به تن داشته باشید و در صورت لزوم موهای خود را به پشت سر حالت دهید.
هنگام کار با این دستگاه، استفاده از عینک ایمنی ایده آل خواهد بود. چنانچه به حفر موادی می پردازید که گرد و غبار ایجاد می کنند، استفاده از ماسک های تنفسی را به شما پیشنهاد می کنیم.
پوشیدن دستکش نیز به حفاظت از دستان شما کمک خواهد کرد؛ اما توجه داشته باشید که دستکش هایی متناسب با دست خود را انتخاب کنید، این احتمال وجود دارد که دستکش های گشاد در داخل دریل گیر کند.
هنگام کار کردن با انواع دریل، قطعه ای که قرار است حفاری روی آن صورت گیرد را ثابت نگه دارید. این امر به شما کمک می کند که با دقت و تمرکز بیشتر به فعالیت بپردازید و بدین ترتیب نتیجه کار بسیار بهتر خواهد بود.
از ثابت بودن مته در داخل دستگاه اطمینان حاصل کنید و پیش از روشن کردن دستگاه از قرار گرفتن مته در موقعیت صحیح، مطمئن شوید. نوع مته را براساس ماهیت آن ماده ای که قرار است این ابزار به آن نفوذ کند، انتخاب کنید.
در صورتی که به دنبال حفاری متریالی مانند بتن، آجر یا سنگ هستید، از مته های قدرتمند با استحکام بالا استفاده کنید.
اگر چه به کارگیری نیروی فیزیکی نقش مهمی در عملکرد انواع دریل بتن کن و ساده دارد، اما باید به یاد داشته باشید که این نیروی الکتریکی است که بیشتر کارها را برعهده دارد. پس فشار زیادی به دستگاه وارد نکنید و بدین ترتیب به موتور آن فشار نیاورید.
رعایت نکات ایمنی ذکر شده را جدی بگیرید و بدین ترتیب سلامتی خود و اطرافیان خود را تضمین کنید.
دریل ساده و دریل بتن کن دو ابزار کاربردی جهت انجام پروژه های متعدد هستند. تفاوت اصلی این دو ابزار را باید در نحوه عملکرد آن ها دانست. انواع دریل های بتن کن جهت نفوذ به مواد با سختی بالا مناسب هستند، در حالی که از دریل ساده جهت نفوذ به متریالی همچون چوب و پلاستیک و فلز استفاده می شود.
البته این دو ابزار مزایا و معیابی نیز دارند که کاربرد آن ها تا حدی محدود می کند. در ادامه نیز آگاهی از نکات ایمنی و عمل به آن ها، شما را از هرگونه آسیب یا خطری در امان نگه خواهد داشت.
در نهایت جهت انتخاب از میان این دو ابزار، نیازهای خود را در نظر بگیرید و با توجه به ویژگی هایی که برای هر دستگاه بیان شد، مناسب ترین و کاربردی ترین آن ها را جهت انجام پروژه هایی مورد نظر خود انتخاب کنید.
نوشته دریل بتن کن چیست و چه تفاوت هایی با دریل ساده دارد؟ اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>نوشته انواع اره باغبانی + معرفی مدل های مطرح اره باغبانی اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>باغبانی و مراقبت از درختان و گیاهان همیشه برای افراد زیادی کار سرگرمکننده و جذابی بوده است. اشخاص بسیاری وجود دارند که بخشی از وقت خود را روزانه صرف رسیدگی به باغچه یا باغ خود میکنند تا درختان و گیاهانی زیبا و سرحال داشته باشند. البته خیلیها هم شغلشان باغداری است و به همین خاطر باید در کار باغبانی دقت و مهارت بالایی داشته باشند.
رسیدگی و هرس گیاهان و درختان باغ باعث جذابیت بیشتر آنها میشود و همچنین میتواند باعث افزایش سلامتی و بهرهوری درختچههای گلدار یا میوهای گردد. بریدن شاخههای مرده و هرس درختان جانی تازه به آنها میبخشد. به همین دلیل باید بدانید وقتی نوبت به انجام کارهای هرس میرسد؛ اگر از ابزار باغبانی بهینه و مناسب برای انجام هر قسمت از کار استفاده کنید؛ مسلما نتیجه بهتری خواهید گرفت.
ابزارهای گوناگونی جهت باغبانی و رسیدگی به درختان و درختچهها وجود دارد که همگی در اختیار شما هستند. یکی از ابزارهای مهم باغبانی، “اره باغبانی” نام دارد. اگر هرگز از آن استفاده نکردهاید، پس مسلما سوالات زیادی درباره آن دارید.
اره باغبانی چیست؟ کاربرد اره باغبانی چیست؟ چه زمانی باید از ارههای باغبانی استفاده کنیم؟
سوالات بالا از جمله پرسشهایی هستند که ممکن است دربارهی اره باغبانی در ذهن شما وجود داشته باشد. ما میخواهیم به این سوالات جواب بدهیم. در تعریف اره باغبانی باید گفت که این وسیله، ابزاری با دندانههای تیز و در واقع ارهای است که برای برش چوب استفاده میشود. این ارهها برای پیرایش درختچههای زنده و درختان در نظر گرفتهشدهاند. انواع ارههای باغبانی وجود دارد که هرکدام برای نوع خاصی از شاخه یا ساقه هستند.
ارههای باغبانی مختلف، همگی دارای دندانههای سخت و تیزی هستند اما اندازهها و شکلهای آنها با هم متفاوت است. استفاده از اره باغبانی مناسب باعث میشود تا نیاز فرد به خوبی برطرف شود و کار باغبانی به شکل مناسبتری پیش برود. هرس در زمستان برای رشد بیشتر گیاهان و درختان در بهار بسیار رایج است. اینجاست که ارههای باغبانی کمک زیادی به شما خواهند کرد.
البته هرس کردن همیشه در زمستان اتفاق نمیافتد و بسیاری از اوقات باغداران در تابستان به هرس میپردازند. انجام هرس در پاییز چندان توصیه نمیشود. در اینجا میخواهیم برای شما انواع ارههای باغبانی و موارد استفاده آنها را بیان کنیم تا به خوبی با آنها آشنا شوید.
اره باغبانی انواع بسیار زیادی دارد و هرکدام از انواع آن، کاربردهای متفاوتی دارند. شما برای دریافت فهم راحتتر این موضوع، لازم است مقاله ما را تا انتها بخوانید.
این ارهها همانطور که از نامشان پیداست به راحتی در دستان شما قرار میگیرند. شما قادر خواهید بود برای اهداف گوناگونی از آنها استفاده کنید. اندازه آنها چندان بزرگ نیست و میتوان به راحتی با آنها کار کرد. طول آنها میتواند متفاوت باشد و این به عملکرد اره باغبانی بستگی دارد.
شما میتوانید با این اره باغبانی دستی به خوبی از باغ خود مراقبت کنید. اگر دستتان به شاخهای نمیرسد تا آن را قطع کنید این ارهها این کار را برای شما آسان میکنند. شما میتوانید با وصل کردن میلهای به انتهای اره باغبانی چندمنظوره، آن را بلندتر کرده تا به شاخه موردنظر خود برسید و آن را هرس کنید.
این ارهها کمانی شکل هستند و مانند دیگر ارهها قابلیتهای مختلفی دارند. شما میتوانید به راحتی از آنها در کارهای مختلف باغبانی استفاده کنید. خوبی این ارهها این است که میتوانید به راحتی از دو دست خود هنگام کار کردن استفاده کنید و نگرانیای در این باره نداشته باشید.
این ارههای باغبانی جای خیلی اندکی را اشغال میکنند. آنها به راحتی خم شده و در غلاف مخصوص خود قرار میگیرند. اره باغبانی تا شونده دارای عملکردهای مختلفی است و شما میتوانید انواع درختها و گیاهان را با این اره هرس کنید. این ارهها به خاطر فضای اندکی که اشغال میکنند به راحتی حمل میشوند و اصلا شما را اذیت نمیکنند.
خیلی از باغداران، ارههای باغبانی برقی را به ارههای باغبانی دستی ترجیح میدهند چون زحمت آنها را کمتر میکند. اره باغبانی برقی برخلاف دیگر ارههای برقی چندان سنگین نیست و به راحتی حمل میشود. میتوان با آن کارهای باغبانی را به سرعت انجام داد و باغ یا باغچه خود را به خوبی سروسامان بخشید.
هرکدام از ارههای باغبانی زیر با توجه به قابلیت اطمینان، قیمت و کیفیت کلی آنها انتخاب شدهاند. ما برای شما جزییات هرکدام از این ارههای باغبانی را خواهیم گفت و شما را از کاربردهای مختلف آنها آگاه خواهیم کرد.
اره باغبانی خمیده نووا مدل nts-2335 ، ساخت کشور کره جنوبی است و برای بریدن شاخههای درختان و الوار طراحی شده است. این اره، از دو قسمت تیغه و دسته تشکیل شده و مجهز به تیغهی قابل تعویض با کیفیت 35 سانتیمتری است. تیغهی این اره دارای دندانههای سختکاری شدهی ضدضربه و دارای یک کاور از جنس پلاستیک ضخیم است. دستهی این اره به صورت ارگونومیک ساخته شده است.
اره باغبانی رونیکس مدل 3604، دارای یک تیغهی 300 میلی متری قابل تعویض از جنس فولاد SK-5 است.
این تیغه دارای دندانه های سه پهلوی سخت کاری شده با روش IMPULSE است که برش سریع و روانی را در پی خواهد داشت. دستهی ارگونومیک راحت و خوشدست این اره رونیکس از پلاستیک فشردهی با کیفیت تشکیل شده است. عرض تیغهی این ابزار باغبانی در کمترین قسمت، 2 سانتی متر و در بیشترین قسمت، 4 سانتیمتر است.
تیغهی این اره باغبانی اینکو از فولاد SK5 ساخته شده است و 16 سانتیمتر طول دارد و به دندانههایی به صورت متقاطع (cross cut) مجهز است که در هنگام برش، جای برشی به شکل برآمده از خود به جا میگذارد. دندانههای این اره از نوع سه لبهی تیز است که قابلیت برش سه طرفه ( رو به جلو، رو به عقب، و عمقی) به آن میدهد و برای آن، سرعت و قدرت برش خوبی فراهم کرده است.
این اره نوعی اره تخته بر است که به آن اره برش تخته هم میگویند. دسته این اره دارای طراحی ارگونومیک و طول 14 سانتیمتر است و از پلاستیک TPR نرم ساخته شده که قابلیت ضد لغزش و ضد تعریق به آن داده است .
شرکت واستر، اره باغبانی 13 اینچی خود را با تیغه ژاپنی با کیفیت خوب به بازار ارائه کرده است.
دسته این اره باغبانی واستر از جنس چوب و به شکل منحنی ساخته شده است که از یک غلاف چوبی بهره برده تا به خوبی از تیغه های اره محافظت شود.
تیغه هایی که در این اره غلاف دار به کار رفته است به صورت کوچک و بزرگ در جهات مخالف یکدیگر قرار گرفته اند که برای داشتن برش هایی دقیق به شما کمک می کنند.
این اره باغبانی تاشو رونیکس دارای تیغهای به طول 21 سانتی متر است که از فولاد کربن بالای SK-5 تولید شده و برای دوام و عمر بیشتر، با فلز کروم سخت، پوشش داده شده است.
تیغهی قابل تعویض این اره، به صورت خم و دارای دندانه های سه پهلوی سخت کاری شده به روش IMPULSE ضربه ای است که به گونه ای طراحی شده تا در حرکت رفت و برگشت خود، برشی سریع و روان را به دنبال داشته باشد. این تیغه دارای یک ضامن فلزی با دوام و قوی نیز هست که آن را به صورت قفل و باز شده نگاه میدارد.
دستهی ارگونومیک ضد لرزش این اره باغبانی تاشو رونیکس، از پلاستیک ABS فشرده ساخته شده است تا در دست شما به خوبی جای بگیرد.
دلایل زیادی برای هرس یا اصلاح درخت شما وجود دارد از جمله دلایلی برای سلامتی، دلایل ایمنی و اهداف زیباییشناختی. هرس به درختان شما کمک میکند تا ظاهر و شکل کلی خود را حفظ کنند. هرس همچنین از ریزش اندامهای شکسته یا مرده جلوگیری میکند و به کسی آسیب نمیرساند. علاوه بر این، شاخهها و اندامهای درختان میتوانند در نزدیکی خطوط آب و برق به طرز خطرناکی رشد کرده و به همین دلیل باید آنها را کوتاه کرد.
نکات بسیار زیادی در مورد هرس وجود دارد که به شما در حفظ امنیت و سالم نگهداشتن درختان کمک میکند. وقتی شما ابزار و دانش مناسب دارید میتوانید از خطرات احتمالی جلوگیری کنید و باغ خود را به بهترین شکل درآورید. در زیر نکاتی مهم و اساسی را برای ایمنی شما بازگو میکنیم که باید آنها را لحاظ کنید و به خوبی در ذهن خود داشته باشید:
همیشه توصیه میشود درختان خود را در زمان مناسب سال، هرس یا اصلاح کنید. این زمان موقعی است که درختان یا گیاهان در خواب هستند. هر چند که میتوان هرس درختان را در هر زمانی از سال انجام داد اما فصل خفتگی یا خواب زمستانه بهترین زمان برای این کار است.
در این زمان، شما میتوانید قارچها و دیگر مشکلات را از بین ببرید. همچنین اطمینان حاصل کنید که وقتی هوا خطرناک است درختان خود را هرس نمیکنید. باید سعی کنید شاخههای جوانتر را به جای قدیمیتر هرس کنید. این کار باعث میشود آنها راحتتر مدیریت شوند و همچنین خطر زخمهای ناخوشایند روی درخت کاهش یابد.
زمانی که درختان خود را اصلاح میکنید؛ باید به اندازه شاخه توجه کنید. شما باید اندازه شاخه را مدنظر قرار دهید. شاخهای که میخواهید آن را حذف کنید؛ چقدر بزرگ است؟
در مورد شاخههای بسیار کوچک نگرانی زیادی وجود ندارد اما وقتی شاخهها ۴ اینچ با بیشتر عرض دارند؛ باید دلیل خاصی برای از بین بردن آنها داشته باشید. شما باید تنها شاخههایی را ببرید که باریک و Vمانند هستند؛ زاویههای ضعیف دارند و شاخههای Uمانند و زاویههای قویتر را نگه دارید.
اگر شاخههای بزرگتر را قطع میکنید؛ مطمئن شوید که آن قسمت را برای هرگونه خسارت احتمالی بررسی کنید. در صورت لزوم از وسایل محافظی مانند کلاه ایمنی، عینک ایمنی و دستکش استفاده کنید. هنگامی که یک درخت کامل را قطع میکنید؛ باید بدانید که در کدام جهت سقوط خواهد کرد.
اطمینان حاصل کنید که در آن قسمت قبل از استفاده از اندام یا شاخهها برای صعود، اطمینان حاصل کنید که آنها پایدار هستند. هرگز در حالی که ابزار کار در دستتان است صعود نکنید و از درخت بالا نروید. در عوض آن را به کمربند خود وصل کرده و یا هنگام صعود در جیب خود قرار دادهاید.
اره باغبانی وسیلهای بسیار مفید برای کارهای باغ است و فواید زیادی برای افراد دارد. انواع مختلفی از اره باغبانی در بازار وجود دارند که هر کدام برای کاری است. کاربرد اره باغبانی متنوع است و از آن برای انجام کارهای زیادی استفاده میشود. در هنگام خرید اره باغبانی به کیفیت آن توجه کنید و سعی کنید ارهای انتخاب کنید که مطابق با نیاز شما باشد. در هنگام استفاده از اره باغبانی نیز نکات ایمنی را رعایت کنید.
نوشته انواع اره باغبانی + معرفی مدل های مطرح اره باغبانی اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>نوشته انواع اره و کاربرد هر یک از آن ها اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>اره ها به عنوان ابزاری کاربردی در فعالیت های برشکاری و صنایع چوب، عموماً جهت برش صفحات چوبی و یا فلزی مورد استفاده قرار می گیرند. اما آن چه که مهم است شناخت انواع اره برای انتخاب نوع مناسب آن در هر پروژه کاریست. مهم نیست هدف شما یک برشکاری ساده در منزل باشد یا یک پروژه بزرگ ساخت و ساز، در هر حالت با انتخاب اره مناسب انجام این پروژه راحت تر و نتیجه حاصل قطعا رضایت بخش تر خواهد بود.
به همین جهت در این مطلب قصد داریم با بررسی انواع اره و کاربردهای هریک از انواع آن، شما را برای انتخاب بهترین گزینه همراهی کنیم.
همانطور که گفته شد هر یک از انواع اره مناسب جهت پروژه ای خاص بوده و برای رسیدن به نتیجه دلخواه در استفاده از این ابزار، باید نوع مناسب آن را انتخاب نمود. اولین نکته ی مهم، انتخاب اره ای با تیغه متناسب با جنس سطوح است. برای ایجاد برش در سطوح مختلف نظیر چوب و یا فلز، باید از اره ای با تیغه مخصوص این سطوح استفاده کنید. اندازه و تعداد دندانه ها نیز فاکتوری مهم برای انتخاب بهترین گزینه در این ابزار محسوب می شود. بطور کلی می توان گفت دندانه های بزرگتر معمولاً برای ایجاد برش در سطوحی با مقاومت کمتر، و دندانه های کوچکتر جهت استفاده در سطوح مقاوم تر مناسب می باشد. البته این نکته را نیز باید بدانید که برش با اره هایی با دندانه های کوچکتر مناسب جهت استفاده در کارهاییست که نیاز به دقت و ظرافت بیشتری دارد.
اره های دستی از لحاظ نوع دندانه عموماً در دوسته کلی تقسیم بندی می شوند:
این ابزار جهت ایجاد برش بصورت عرضی مورد استفاده قرار می گیرند. طراحی دندانه ها در این اره به نحویست که به سهولت می توان با حرکت دادن آن در عرض چوب برش هایی در آن ایجاد و الیاف آن را قطع نمود. دندانه های اره ی قطع کن، تیغه هایی ظریف و کوچک مانند کارد داشته که به شکل یک در میان دنبال هم قرار گرفته اند.
اره های شکاف زن با توجه به طراحی خاص دندانه ها در ایجاد برش های طولی در الیاف چوبی مورد استفاده قرار می گیرند.
دندانه های اره های دستی و یا دستی-برقی به لحاظ فرم، به سه دسته تقسیم می شوند: دندانه تیز کشیده، دندانه متساوی الاضلاع، دندانه گروهی
اره ها بطور کلی در دو دسته اره برقی و اره دستی تقسیم می شوند که انواع آن عبارتند از:
نوعی از اره های قطع کن با دندانه هایی بسیار ظریف که در قسمت پشتی تیغه آن قطعه ای فولادی جهت جلوگیری از خم شدن آن هنگام برش تعبیه شده است.
این نوع اره با داشتن دندانه هایی ظریف با فاصله های بسیار کم، قابل استفاده جهت ایجاد برش های ظریف در مواردی نظیر اره کشی و یا درز کردن محل اتصالات چوبی بوده و به دو شکل دسته متحرک و ثابت به تولید می رسد.
این نوع اره جهت ایجاد برش به دو صورت طولی و عرضی در چوب به کار برده می شود. در اره دم روباه جهت ایجاد برش های عرضی از تیغه هایی به شکل متساوی الاضلاع و جهت برش های طولی از تیغه های دندانه تیز استفاده می کنند.
این نوع اره با تیغه هایی بسیار ظریف مناسب جهت عمل قوس بری و یا برشکاری وسط چوب می باشد. جهت این نوع برش با ایجاد سوراخی در وسط چوب، نوک کم عرض اره را وارد سوراخ کرده و عمل برش را انجام میدهند.اره نوکی به سه صورت تیغه متحرک، ثابت و میله ای تولید و عرضه می شود.
این اره با داشتن تیغه های بیضی مانند و دندانه های ریز در دو طرف، مناسب جهت برش و درز کردن چوب ها و روکش های نازک چوبی می باشد.
به دو صورت تیغه ثابت و متحرک ساخته شده و مناسب برای ایجاد برش زاویه دار در عمق ضخامت چوب می باشد. در نوع تیغه متحرک آن حد فاصل بین دندانه و دسته قابلیت تنظیم متناسب با عمق برش را دارد.
یکی از انواع قدیمی اره که قابلیت استفاده در قوس بری، برش عرضی و برش طولی را داشته و امکان تعویض تیغه در این نوع اره نیز وجود دارد. عموماً در سه نوع اره قطع کن، شکاف زن و جکی به تولید می رسد.
این نوع اره با داشتن کلافی فلزی و تیغه بسیار باریک جهت ایجاد برش در صفحات فشرده و یا سطوح چوبی نازک و قوس بری ظریف مورد استفاده قرار می گیرد. تیغه اره های کمانی متحرک بوده و قابلیت تعویض نیز دارد.
قابل استفاده در برشکاری های دقیق و ظریف بوده و به دلیل طراحی خاصی که دارد مناسب جهت ایجاد برش در قسمت هاییست که با اره های معمولی به راحتی نمی توان عمل برش آن را انجام داد.
برش های با زاویه 45 درجه در صنایع چوب با نام فارسی شناخته می شود و به دلیل کاربرد این نوع اره در برش های 45 درجه، آن را به نام اره فارسی بر نامگذاری کرده اند. البته در برش هایی با زوایای دیگر نیز کاربرد دارد. بدنه اره فارسی بر به دو صورت چوبی و یا فلزی ساخته شده که در نوع فلزی این اره، از اره ظریف بر پشت دار استفاه می شود.
اره عمود بر که با نام اره چکشی نیز شناخته می شود قابل استفاده در برش هایی با زاویه 15 الی 20 و یا 45 درجه و یا عمل قوس بری بوده و در برشکاری صفحات فشرده از جنس فلز، شیشه، چوب و … کاربرد دارد. این نوع اره معمولاً با انواع تیغه عرضه شده که از لحاظ شکل و اندازه دندانه متفاوت بوده که هر یک در برش های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر این، این دستگاه چند سرعته بوده و هر درجه سرعت مناسب جهت کارکردی خاص با توجه به جنس سطح مورد نظر می باشد. اره عمود بر جهت انجام برش موازی دارای گونیا و میله ای مخصوص بوده و جهت برش های دایره ای نیز دارای میله ای با خار فلزیست که با قرار گرفتن میله در در سوراخ موجود در بدنه تنظیم شده و عمل برش با شعاع دلخواه را انجام می دهد.
اره گرد بر در ایجاد برش های عرضی، طولی، مایل و یا جهت ایجاد شیار کاربرد دارد. از این اره برقی در برش انواع مصالح ساختمانی مانند سنگ مرمر، موزاییک، کاشی و سطوح چوبی و فلزی استفاده می شود. تیغه برش در اره های گرد بر عموماً قطری بین 10 الی 30 سانتیمتر دارد.
این اره از جمله ابزار قابل استفاده در فعالیت های هنری چوبی، معرق کاری و نجاری بوده و جهت قوس بری و ایجاد برش هایی با ظرافت بالا در سطوح چوبی نازک، مانند برش شابلون از فیبر مناسب می باشد.
از جمله ابزار پرکاربرد در صنایع چوب محسوب می شود که قابل استفاده در ایجاد برش های طولی در کارهایی نظیر تولید الوار از تنه درختان می باشد. این نوع اره برقی توانایی ایجاد برش در انواع چوب هایی با ضخامت زیاد و یا کم را داشته و در قوس بری و ایجاد برش های زاویه دار و زوایای مرکب نیز کاربرد دارد.
همانطور که از نامش پیداست جهت استفاده در برش تنه درختان و همچنین هرس و زدن شاخ و برگ آن ها کاربرد دارد. اره درخت بر با تیغه هایی در سایز 35 الی 80 تولید و عرضه می شود.
از دسته ابزارهای قوی جهت ایجاد برش های افقی بوده و قابل استفاده در سطوح فلزی، فایبر گلاس، چوب و … در فعالیت هایی نظیر لوله کشی، تأسیسات و همچنین کارهای ساختمانی می باشد.
نوشته انواع اره و کاربرد هر یک از آن ها اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>نوشته اجزای کولر آبی اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>کولرهای آبی از دسته دستگاههای سرمایشی هستند که سیستم پیچیدهای ندارند و هر فرد عادی و بدون تخصصی میتواند کارهای تعمیراتی و سرویس آن را به صورت مرتب و سالیانه انجام دهد.
برای سرویس سالیانه کولر آبی ، لازم است به طور کامل اجزای آن و کارکردن با آنها را بشناسیم.
در هر کولر آبی دو فرآیند گردش آب و گردش هوا توسط اجزا و قطعات انجام میشود. در تمامی کولرهای آبی سه نوع دسته قطعه ، شامل قطعات الکتریکی ، مکانیکی و ثابت وجود دارد که هر دسته وظایف مخصوص به خود را دارد و اگر به مشکل برخورد کند، تمام روند خنک کردن کولر ، با مشکل روبرو میشود. حال باید با این سه دسته و اجزای زیر شاخهی آنها آشنا میشویم.
همانطور که گفتیم در هر کولر آبی سه دسته قطعه ، شامل قطعات الکتریکی ، قطعات مکانیکی و قطعات ثابت وجود دارد که ما در ذیل به تفکیک آن میپردایم.
قطعهی الکتریکی همانطور که از اسمش پیداست ، قطعاتی را شامل میشود که با استفاده از جریان برق ، نیروی لازم برای حرکت را به دست میآورند. قطعات مکانیکی برای حرکت به این قطعات الکتریکی متصل میشوند. قطعات الکتریکی از مهمترین قطعات کولرهای آبی هستند که در صورت خرابی و سوختن ، هزینهی گزافی را برای تعمیر آنها باید بپردازیم؛ بنابراین در سرویس سالیانهی کولر آبی ، این قطعات را به دقت مورد بررسی قرار دهید و از سالم بودن آنها اطمینان حاصل کنید.
تعمیر و تعویض قطعات الکتریکی بر خلاف تمامی قطعات کولرهای آبی باید توسط فرد متخصص و آشنا به برق صورت بگیرد.
قطعات الکتریکی کولرهای آبی شامل موارد زیر است:
پمپ آب کولر یکی از قسمتهای مهم کولرهای آبی است که کارکرد درست آن در سیستم سرمایش این دستگاه خنک کننده ، تاثیر بسیار زیادی دارد. بدون این قطعهی مهم ، کولر تنها عملکردی مانند یک پنکه خواهد داشت که صرفا باد تولید میکند.
پمپ آب ، وظیفهی انتقال آب کولر به سه راهیهای توزیع آب را بر عهده دارد. این قطعه در سمت کفی و تشتک کولر قرار میگیرد و آب را از قسمت مخزن پمپاژ میکند و آن را به سه راهیها منتقل میکند. هوا و بادی که از کولر تولید میشود ، در هنگام برخورد با پوشالهای خیس سرد میشود و از طریق چرخش پروانهی کولر به داخل کانال کولر دمیده میشود. اگر پمپ کولر ، به هر علتی درست کار نکند و یا از کار افتاده باشد ، باد کولر به مرور گرم میشود و کولر از وظیفهی اصلی خود یعنی خنک کردن محیط فاصله میگیرد.
دینام کولر یا همان الکتروموتور ، در واقع وظیفهی به چرخش درآوردن فن کولر را بر عهده دارد و معمولا به صورت تک فاز با توانهای مختلف ، توسط برندهای مختلفی ، تولید و ساخته شده میشود.
برای انتخاب دینام مناسب کولرمان باید سایز کولر را در نظر داشته باشیم تا دینامی با توان مناسب انتخاب نماییم. قیمت دینام کولر بسته به اندازه ، ابعاد و توان آن در سطوح متفاوتی قرار گرفته است.
تمامی دینامها معمولا دو سرعته هستند که ما آن را به صورت کلیدهای تند و کند در کلیدهای کولر خود مشاهده میکنیم. سرعت تمامی دینامها از کوچکترین تا بزرگترین آن قابل تنظیم و کنترل است.
با چرخش موتور یا همان دینام ، پولی کوچک نیز میچرخد و تسمه به حرکت درمیآید و در نهایت با چرخش تسمه ، فولی بزرگ نیز شروع به حرکت میکند.
جعبه تقسیم ، وظیفهی انتقال انرژی الکتریکی به قطعات کولر را بر عهده دارد. با قطع و وصل کردن کلید برق از طریق جعبه تقسیم ، در واقع کولر خاموش و روشن میشود. جعبه تقسیم باید در محلی قرار گیرد که با رطوبت کولر ارتباط و مجاورت نداشته باشد.
قطعات مکانیکی شامل شناور ، تسمه ، پروانه و پولی میشود.
تسمه ، پولی بزرگ را برای به چرخش درآوردن پروانه ، به حرکت درمیآورد. تسمه باید در حد تناسب باشد . بیش از حد شل و سفت نباشد. شل و سفت بودن بیش از حد پروانه ، موجب پاره شدن خودش و ایجاد سر و صدای آزاردهنده در کولر میشود.
شناور معمولا یک قطعه ی پلاستیکی است که آب داخل مخزن کولر را به صورت ثابت و بدون کوچکترین کم و زیاد شدن نگه میدارد. پس خرید شناور کولر آبی از مسائل مهم و ضروری به شمار میرود. شناور کولر ، آبی را که در داخل مخزن کولر وجود دارد به خوبی تنظیم میکند و در صورت کم بودن آب ، وظیفهی آبرسانی را نیز بر عهده دارد. در صورت نبود شناور کولر و تنظیم نبودن درجه شناور ممکن است مشکلاتی از قبیل کم بودن آب مخزن و یا سر ریز شدن و خارج شدن آب مخزن رو به رو شویم. پس بهتر است با تنظیم شناور و در مواردی با تعویض این جز مهم کولرهای آبی ، از مشکلات این چنینی به راحتی جلوگیری کنیم.
شناور کولر یا شیر شناور خود از اجزا و ساختار مختلفی تولید و ساخته شده است که هر کدام در ثابت نگه داشتن آب کولر ، وظیفهی مهمی دارند.
مهره ، شیر بدنه ، گوی شناور یا توپی ، اهرم یا میله شناور ، واشر ، مهره برنجی به سایز یک چهارم اینچ ، پین و سپر شناور از اجزا و ساختار یک شناور کولر هستند .
فولی قطعهای آلومینیومی است که جهت انتقال نیرو بین اجزای مختلف کولر مورد استفاده قرار میگیرد. برای انتقال نیرو ، فولی باید همراه با تسمه به کار گرفته شود.
پولی کولر ، انرژی الکتریکی تولید شده را به انرژی مکانیکی تبدیل میکند و این انرژی مکانیکی توسط تسمه به پروانهها منتقل میشود. اگر پولی مشکل داشته باشد و به خوبی کار نکند و وظیفهی خود را به جا نیاورد ، پروانه توانایی پرتاب باد خنک به سمت کانال را نخواهد داشت. در صورت خرابی فولی ، فشار بسیار زیادی به موتور کولر وارد میشود و ممکن است موتور کولر دچار آسیب گردد.
فولیها در اندازهها و سایزهای مختلفی بنا به ظرفیت و حجم کولرها تولید و ساخته میشوند. هرچه ظرفیت و حجم کولر بیشتر باشد ، ابعاد فولیای که برای آن کولر مناسب است نیز باید بزرگتر باشد. بزرگ بودن اندازه فولی موتور کولر آبی ، سبب افزایش توانایی برای پرتاب فشار باد میشود. لازم به ذکر است در هر کولر آبی دو عدد فولی و با دو سایز مختلف وجود دارد که یک فولی در محور پروانه و یک فولی دیگر در محور موتور نصب میشود.
پروانه کولر در یک مخزن حلزونی شکل در مرکز کولر قرار میگیرد و با چرخش این قطعه ، باد تولید شده توسط کولر به دریچهها منتقل میشود. پروانه کولر را باید به درستی تنظیم کنید تا از لرزش بدنهی کولر جلوگیری کرده باشید.
یاتاقان کولر ، یک قطعهی فلزی است که نیروی حرکتی را از تسمه به محور منتقل میکند. این نیروی منتقل شده ، سبب چرخش پروانه و در نتیجه تولید باد میشود. یاتاقانها در دو طرف محور مرکزی پروانه یا همان شفت قرار میگیرند . بنابراین اساسیترین نقش آنها ، تولید باد در کولرهای آبی است. یاتاقانها باید بر اساس اندازه و حجم کولر خریداری شوند . پس در هنگام تعویض و خرید یاتاقان کولر ، به اندازهی کولر خود توجه داشته باشید و یاتاقان متناسب با حجم آن را خریداری نمایید.
یاتاقان لغزشی ، یاتاقان غلتشی و یاتاقان بلبرینگی از انواع یاتاقان هستند که ویژگیها و ساختار متفاوتی از یکدیگر دارند.
این نکته را فراموش نکنید که یاتاقان به علت کارکرد مداومی که دارد ، به سرعت فرسوده میشود؛ بنابراین باید در صورت خرابی به سرعت تعویض شود تا از آسیب به سایر اجزا و قطعات کولر ، جلوگیری کرده باشید.
از قطعات ثابت کولر آبی باید به موارد زیر اشاره کنیم:
در سه طرف بدنهی کولر ، دریچههایی قرار دارند که داخل آنها با پوشال پر شده است. در زمان تعمیر و دسترسی راحتتر به قطعات ، باید این دریچهها را از جای خود برداریم.
بدنه کولر آبی ، شیر تخلیه و شبکه آبرسانی از دیگر اجزای ثابت کولر آبی هستند که در جای خود به صورت ثابت قرار گرفتهاند و کمتر نیاز به تعمیر و تعویض آنها وجود دارد.
نوشته اجزای کولر آبی اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>نوشته اعداد روی دریل شارژی چه کاربردی دارند؟ اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>دریل های شارژی امروز یکی از ابزار آلات پر کاربرد برای افراد استفاده کننده از ابزار آلات برقی هستند؛ این موضوع تا میزانی است که نمی توان یک کارگاه یا فرد متخصص حرفه ای در زمینه استفاده از این ابزار آلات را شناخت که در سبد ابزار آلات برقی خود از آن بهره نبرد. این ابزار، که در مقایسه با نوع برقی خود نیازی استفاده از برق مستقیم در حین کار ندارد، کاربردی بسیار حیاتی خصوصا در محیط هایی که دسترسی به جریان الکتریسیته ممکن نیست را داراست. در عین حال باید توجه داشت که این دریل ها در مقایسه با دریل های معمولی به علت سایز کوچکتری که دارند، قابلیت ها و کاربردهایی بسیار زیادی دارند.
گشتاور، یکی از مهم ترین آیتم موثر بر عملکرد در دریل شارژی است؛ که در حقیقت به قدرت چرخاندن محور و شفت اطلاق می گردد. باید توجه داشته باشید که در دریل های شارژی با ولتاژ یکسان باتری، دستگاه های بهتر، گشتاور بیشتری را تولید می کنند. این موضوع باعث می گردد تا قدرت و سرعت عملکرد دستگاه تقویت شود و بر این اساس بتوان از دستگاه انتظار عملکرد کیفی بهتری داشت.
اصطلاح ترک متر، واژه ای آشنا برای کسانی است که با دریل کار کرده اند. این اصطلاح در حقیقت به ابزاری در دریل های شارژی اطلاق می شود که میزان چرخش کافی را به منظور بستن یک پیچ یا حرکت در یک سطح را تنظیم می کنند؛ ترکمتر یکی از کلیدی ترین بخش های عملیات، در دریل های شارژی سازماندهی می کند. پس اگر بار دیگر در مورد کاربرد دریل شارژی سوالی برایتان پیش آمد به این نکته توجه کنید که قابلیتی منحصر به فرد در این دریل هاست.
اگر به روی دسته دریل های شارژی نگاهی بیاندازید؛ دکمه هایی را می بیند، که بر حسب آپشن های تعریف شده شامل دو یا سه کاربرد اصلی می شود؛ در عموم دریل های شارژی دو قابلیت دریل و پیچ گوشتی برقی توسط این دکمه ها تعریف می شود و در انواع پیشرفته تر با استفاده از این کلیدها می توان حالت چکش ضربه ای را در آن ها فعال نمود. هنگامی که در این دستگاه حالت پیچ گوشتی را انتخاب می کنید؛ ترکمتر دستگاه فعال می شود و بر آن اساس می توان میزان گشتاور مورد نیاز را با استفاده از اعداد روی دستگاه تنظیم نمود. اشتباه رایج در هنگام استفاده از دریل های شارژی در هنگام بستن پیچ، قرار دادن دستگاه در حالت دریل است؛ این اقدام باعث فشار زیاد به موتور و سایر بخش های دستگاه شده و باعث می شود تا موتور به جای تبدیل الکتریسته به حرکت دورانی، گرما تولید کند که می تواند در نهایت منجر به سوزندان شالارک سیم پیچ موتور و یا اتصالی کردن و در پی آن سوختن موتور شود. پس برای استفاده طولانی مدت و عمر بهتر دستگاه مطلوب است که برای سفت کردن پیچ ها از حالت استانداردی که برای آن در ابزار در نظر گرفته شده است بهره ببرید.
یکی از اشتباهات رایج دیگر در مورد استفاده کنندگان از این ابزار، تصور این موضوع است که اگر دریل پیچ گوشتی سرعت بالاتری داشته باشد الزاما گشتاور دستگاه بالاتر است در حالی که گشتاور مقدار نیروی گردشی بر شی است و ارتباطی به سرعت چرخش ندارد. اهمیت گشتاور در این دستگاهها از آن جا ناشی می شود که این موضوع مستقیما بر میزان بهره وری ابزار اثر می گذارد.
این موضوع کاملا با سطحی که دریل بر روی آن کار می کند مرتبط است؛ به طور مثال برای کار کردن بر روی سطوح چوبی در مقایسه با کار بر روی فلزات از گشتاور کمتر نیاز است. از طرفی برای کار کردن بر سطوح با مقاومت کمتر، می توان از مته ها و دریل های ارزان قیمت تر نیز بهره برد. در عین حال توجه داشته باشید که قدرت گشتاور در دریل ها برخلاف سایر ویژگی های تنظیم پذیر آن، ثبات نیست، به همین علت است که معمولا برای قدرت گشتاور میزان ثابتی ذکر نمی شود، چرا که برای کار کردن بر سطوح مختلف به گشتاورهای متفاوتی نیاز است. بهترین راه برای تشخیص گشتاور مطلوب یک سطح این است که ابتدا با گشتاور پائین آغاز کرده و سپس آن را افزایش دهید تا به میزان مناسب برای آن سطح دست پیدا کنید. اما توجه داشته باشید که معمولا گشتاور حداکثر در سطوح فلزی یا سنگی مورد استفاده قرار می گیرد، که در این زمینه نیز توصیه می شود تا از دریل های شارژی استفاده کنید که توانایی تبدیل به حالت چکش ضربه ای در آنها وجود دارد.
اگرچه بسیاری از استاد کاران، این موضوع می تواند بسیار ساده به نظر برسد؛ اما برای بسیاری از افراد که در کار کردن با ابزار آلات مبتدی هستند، دانستن این نکته می تواند مهم و کاربردی باشد. به همین منظور در این بخش به تشریح این موضوع خواهیم پرداخت؛
یک نکته مهم در برخی از دریل های شارژی این است که سقف اعداد تعریف شده بر روی کلاچ آنها عدد 17 است؛ این بدان معنا نیست که دریل شارژی شما فاقد قدرت گشتاور لازم برای کارهای لازم و تشریح شده است بلکه به این معناست که مراحل مطرح شده برای جدید ترین دریل های شارژی موجود در بازار می باشد. در این میان توجه داشته باشید؛ که در رابطه با استفاده از یک دریل شارژی در حالت پیچ گوشتی آن تنظیم دقیق رینگ می تواند یکی از موثرترین شاخص ها باشد.
نوشته اعداد روی دریل شارژی چه کاربردی دارند؟ اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>نوشته انواع دستکش ایمنی و کاربردهای آن ها اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>یکی از قسمت های مهم بدن که در معرض انواع آسیب ها و صدمات مانند سوختگی ، قطع و یا صدمه در اثر برخورد با مواد شیمیایی قرار دارد، دست شماست.
هیچ دستکش منحصر بفردی نیست که حفاظت کامل را برای موقعیت های کاری فراهم کند، بنابراین ارزیابی از ریسک برای هر خطر و انتخاب دستکشی که حفاظت خاصی را فراهم کند، اهمیت دارد.
انواع بسیار مختلفی از دستکش ایمنی وجود دارد که کاربردشان بسیار متفاوت است. وجود آن ها در زندگی روزمره ما واجب بوده و استفاده های زیادی از آن ها می شود.
دستکش ایمنی یکی از لوازم ایمنی ضروری و مفید در هنگام انجام کارهای صنعتی، تعمیراتی و کارگاهی است. دستکش متناسب با کار شما باید هم امنیت را برای شما در هنگام کار به وجود آورد و هم به سرعت عمل و مهارت شما خللی وارد نیاورد؛ همچنین دستکش انتخابی شما باید به درستی و متناسب با مواد یا ابزاری که با آن سر و کار دارید انتخاب شود. قیمت دستکش ایمنی هم عامل مهمی است.
انواع دستکش ایمنی که در وب سایت فروشگاهی ابزارلاین عرضه شده اند عبارتند از : دستکش صنعتی ، دستکش کف دوبل ، دستکش یکبار مصرف ، دستکش نخی ، دستکش ایمنی ضد برش و دستکش جوشکاری .
از جمله نکاتی که در هنگام خرید دستکش ایمنی باید به آن دقت کنید این موارد هستند: جنس، کیفیت، کاربرد دستکش، طراحی دستکش، ضد تعریق بودن و دارا بودن هواکش، مقاوم بودن دستکش در برابر حرارت، جریان ها، برش، مواد شیمیایی، ضد ضربه بودن، سبک و ضد حساسیت بودن، متناسب بودن سایز دستکش با سایز دست شما.
وب سایت فروشگاهی ابزارلاین انواع مختلف دستکش ایمنی را از برند های مختلفی مانند دستکش ایمنی رونیکس، دستکش ایمنی نووا و برندهای معتبر دیگر را برای کارها و انواع مشاغل شما با سطح قیمت های متفاوت عرضه نموده است.
دستکش کف دوبل ، یکی از انواع دستکش کار است که در بعضی از حرفه ها و مشاغل مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع از دستکش ایمنی با دو لایه چرم بسیار ضخیم در قسمت کفی دستکش ساخته می شود. دلیل این دوخت ضخیم و دولایه، افزایش ضخامت ، افزایش طول عمر، بازدهی بالا، بالا بردن مقاومت دستکش و از همه مهم تر ایمنی دست ها و انگشتان شما در برابر بروز خطرات احتمالی در هنگام کار است. بالا بودن ضخامت و دولایه بودن این نوع از دستکش ها سبب شده است که در برخی شغل ها و صنایع حساس مورد استفاده قرار گیرد؛ زیرا این نوع از دستکش ایمنی که به صورت کف دوبل ساخته میشود، از دستان شما در برابر اشیای تیز ، برنده و براده ها به خوبی محافظت خواهد کرد.
دستکش های کف دوبل در مشاغل و صنایع حساسی مانند لحیم کاری، جوشکاری، برشکاری، ریخته گری، شیشه گری و … مورد استفاده ی صنعتگران و کارگران قرار می گیرد. به علت حساسیت کاری و خطرناک بودن این حرفه ها و مشاغل از نظر وجود حرارت، جرقه ها و شعله ها و حتی مواد مذابی که ممکن است در حین کار به وجود آید، بهترین گزینه و انتخاب استفاده از دستکش های کف دوبل چرمی است تا ایمنی شما در برابر این خطرات به خوبی تامین شود.
این دستکش ها در برابر اجسام تیز به راحتی سوراخ یا بریده نمی شوند و از دوام و مقاومت بالایی برخوردار هستند.
از معروف ترین دستکش های کف دوبل می توانیم به دستکش کف دوبل چرمی، دستکش کف دوبل نسوز، دستکش کف دوبل برزنتی و دستکش کف دوبل استنلی اشاره کنیم، که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند و شما می توانید با توجه به شغل و حرفه ی خود هر کدام از آن ها انتخاب نمایید.
این نوع دستکش حفاظت دست ها را در مقابل ساییدگی فراهم می کنند، اما امکان استفاده در مقابل مواد زبر و تیز را هم تامین می کند.
این نوع دستکش تامین کننده حفاظت در برابر مواد شیمیایی با غلظت متوسط است. آنها در آزمایشگاه به شرط این که به حد کافی مقاومت در برابر مواد شیمیایی خاص داشته باشند، استفاده می شوند.
این نوع از دستکش ها وقتی استفاده می شوند که پاک سازی و کار با روغن ها، حلال هاو سایر مواد شیمیایی مورد نظر باشد.
این نوع دستکش ها برای جوشکاری، کار با کوره ها، و کارهای قالب سازی استفاده می شوند، زیرا حفاظت بازتابش و عایق شدن را تامین می کنند.
دستکش های ضد برش بر دو نوع اند. اول، دستکش ضد برش فلزی یا دستکش فولادی است که از جنس فولاد ضد زنگ ساخته شده و در مشاغلی مانند قصابی، خیاطی به کار برده می شود. نوع دوم، دستکش کف مواد ضد برش است که ضد برش بودنشان به دلیل داشتن لایهی محافظ پلیمری در قسمت کف و پشت انگشتان است. دستکش های نوع دوم در مقایسه با دستکش های نوع اول دارای مقاومت کمتری هستند و کاربردشان در مواردی است که لازم است تیغه برنده را بدون ضربه و فشار زیاد به کار برد. هر کدام از این دو نوع دستکش ضد برش کارایی خاص خود را دارند.
مشاغلی مانند کارهای تعمیراتی، تراشکاری، آهنگری، خیاطی، جمع آوری ضایعات، قصابی، نجاری، شیشه بری، باغبانی، جوشکاری، صنایع فلزی و سایر موارد مشابه به این نوع از نیازمندند و استفاده از این نوع دستکش ایمنی، سرعت، مهارت و سلامت آنها را افزایش می دهد. با این اوصاف باید گفت که دستکش ضد برش جزو دستکش های ایمنی پر مصرف و پرطرفدار بازار به حساب می آیند.
برای خرید دستکش کار ضد برش باید به این موارد توجه نمود: شغل و فعالیت مورد نظر، برند دستکش، سایز دستکش ضد برش، جنس الیف دستکش ضد برش، جنس لایه مقاوم به برش، میزان مقاومت دستکش در برابر تیغه های برنده و قیمت دستکش ضد برش. در ادامه به بعضی از این عوامل اشاره خواهیم کرد.
صنعت جوشکاری، نوعی از حرفه ها و کارهای صنعتی است که خطر کار کردن با مواد داغ و سوزان در آن وجود دارد. دستکش هایی که باید در هنگام کار کردن در این صنعت مورد استفاده قرار گیرند، باید از تماس مواد مذاب و جرقه های آتشی که ممکن است در هنگام کار پرتاب شود، با دست شما جلوگیری کند. البته باید بدانیم که علاوه بر استفاده از دستکش ایمنی در هنگام کار جوشکاری، استفاده از عینک ایمنی و ماسک مخصوص جوشکاری نیز از نکات با اهمیت در این زمینه به شمار می رود.
دستکش های جوشکاری که به طور خاص برای محافظت از دست کاربران در برابر این خطرات ساخته شده است ، مانعی را ایجاد می کند که کاربر از خطرات ناشی از کار در این شرایط در امان باشد. به همین دلیل در صورت نیاز به انجام عملیات جوشکاری، نباید در خرید دستکش جوشکاری تعلل کرد.
دستکش های جوشکاری جزو لوازم ایمنی ای هستند که ممکن است از پوست گوزن، آهو، بز و یا از چرم باکیفیت گاوی توسط برندهای معتبر تولید و روانهی بازار شوند. از انواع این دستکش ها میتوانیم به دستکش جوشکاری چرم، دستکش جوشکاری آرگون ، دستکش جوشکاری ساق کوتاه و دستکش جوشکاری بلند اشاره کنیم. قیمت دستکش جوشکاری بسته به نوع و برند، محدوده ی بزرگی از قیمت های کم تا قیمت های بالاتر را در بر می گیرد.
دستکش جوشکاری تمام چرم
همانطور که از اسم این دستکش پیداست به صورت تمام چرم و از چرم گاوی ضخیم تولید می شود. ضخامت بالای این دستکش، عایق حرارتی خوبی در مقابل اشیا و قطعات بسیار داغ است. با دست کردن این نوع از دستکش جوشکاری می توانید با خیالی آسوده جوشکاری خود را انجام دهید.
دستکش جوشکاری چرمی آرگون
دستکش جوشکاری چرمی آرگون از چرم طبیعی بز ساخته می شود و مزیت آن نسبت به سایر دستکش های جوشکاری نرمی و انعطاف پذیری آن است؛ به طوری که انگشتان دست شما به راحتی می توانند تکان بخورند و در نتیجه آزادی عمل کافی را در هنگام جوشکاری خواهید داشت.
دستکش جوشکاری ساق بلند چرمی
دستکش های جوشکاری ساق بلند، با نخ های نسوز و ضد برش KEVLAR تولید میشوند و در برابر اجسام تیز و برنده و گدازه های جوش از مقاومت بالایی برخوردار هستند. این دستکش ها معمولا از چرم باکیفیت و بسیار مرغوب گاوی دوخته می شوند، بنابراین همانند دستکش های آرگون، انعطاف پذیری بالایی دارند و باعث آزار و اذیت دستان کاربر در هنگام کار نخواهند شد. داخل این دستکش ها به طور کامل آستردوزی می شود و از این دستکش های ساق بلند می توانید در کارهایی نظیر جوشکاری، کار در معدن و یا صنایع مختلف استفاده کنید.
دستکش جوشکاری ساق کوتاه
این نوع از دستکش جوشکاری، بدنه ای بسیار مقاوم با ضخامت بالا دارد. علی رغم ضخیم بودن بدنه، استفاده از چرم بز در دوخت این دستکش، باعث شده است تا این دستکش، انعطاف پذیری بالایی را در هنگام کار از خود به نمایش بگذارد. چنین ویژگی ای کمک می کند تا شخص بتواند به راحتی دست و انگشتان خود را حرکت بدهد و همچنین آسیب حاصل از ضربه ی فلزات داغ مختلف با دست کاربر، به حداقل ممکن برسد. رویهی چرمی این دستکش، به خوبی، دست ها را در برابر سوختگی و جرقه های جوشکاری، ایمن نگه می دارد.
کارگران باید چه چیزی را مورد نظر قرار دهند وقتی حفاظت دست را در کار در تجهیزات تولیدی انتخاب می کنند؟ در صنعت حیطه های بسیاری وجود دارد که استفاده افراد از تجهیزات حفاظتی اغلب در نظر گرفته نمی شود. بر طبق داده های اداره آمار وزارت کار در سال 2005، 26 در صد از وقت هدر شده شامل اتفاقاتی است که برای انگشت و دست افتاده است.
بنابراین، واضح است که کلیه کارگران در بخش تولید باید از حفاظت های دستی استفاده کنند. این مسئولیت هر دستگاه است که حیطه های کاری را که در آن ها حفاظت دست ضروری است، مشخص کند. مورد با اهمیت لزوم تامین حفاظت صحیح (دستکش یا آستین) برای کار است. استفاده از دستکش اشتباه عملا” خطر جراحت شدید را بیشتر می کند. هر ساله، حوادث بسیاری در جایی اتفاق می افتد که آستین در نقطه ای از عملیات دستگاه گیر می کند.
از دیدگاه مالی، یک دستکش با کیفیت که به درستی استفاده شود باید جزیی از سرمایه گذاری باشد. در زمان انتخاب دستکش، نکات بسیاری باید مورد توجه قرار گیرد که این مجلهی ابزارلاین در ادامه برای شما شرح خواهد داد؛ پس با ما همراه باشید.
اگر مواد شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرند، واضح است که دستکشی با مقاومت به مواد شیمیایی لازم است. در زمان کار با اشیایی که دارای لبه تیز هستند، دستکش مقاوم به بریدگی ضروری است. در هر حال، باید توجه شوذ که در چه محیطی از چه دستکشی باید استفاده شود.
اگر دستکش ها کاملا مناسب و راحت نباشند، مهارت و به تبع کل تولید تحت تاثیر قرار می گیرند. علاوه بر این، دستکش بزرگ تر از اندازه شانس بیشتری برای گیر کردن در قسمت های متحرک دستگاه ها دارد. بنابراین دستکشی که انتخاب میکنید باید اندازهی دست شما باشد.
اهمیت اندازه و نوع سر آستین در دستکش نباید نادیده گرفته شود. در زمان کار در نزدیکی دستگاه ها که دارای قسمت های متحرک هستند، دستکش گشاد یا سر آستین نامناسب در مکانیزم گیر کرده و قابلیت فرد را برای کشیدن دست از دستگاه محدود می کند. این موضوع اغلب وقتی اتفاق می افتد که یک اندازه ثابت برای استفاده از دستکش استفاده می شود.
افراد باید حس کنند که دستکش ایمنی در کار کرد آنان مفید است. این حقیقتی شناخته شده است که اگر کارگران با دستکش احساس راحتی نکنند، آنرا نخواهند پوشید. اکثر دستکش ها امروزه دارای طرز فکر طراحی راحت هستند، و ایده آل آن است که اگر راحت باشند، شانس بهتری وجود دارد که کارگران آن ها را بپوشند.
جراحات دست در محل کار از علل اصلی افت روزهای کاری و ویزیت های اورژانس در سطح جهان است. از موارد کوچک تا تهدید کننده عمر، این جراحات برای کارفرمایان پر هزینه و برای کارگران تغییر دهنده زندگی است. علاوه بر خسارات مشهود فیزیکی به کارگران، جراحات دستی دارای تاثیرات مالی هستند.
طبق گزارش اداره آمار کار و انجمن ملی ایمنی، در آمریکا، کارگران حدود 110000 زمان از دست رفته کاری ناشی از جراحات دستی در سال متحمل می شوند. در سال های 2009-2010، هزینه هر جراحت، شامل هزینه پزشکی و غرامت، 21918 دلار بوده است. جراحات دست در تمام صنایع منجر به حد متوسط 5 تا 11 روز ترک کار شده، که باز توانی را شامل نبوده است.
بسیاری از جراحات دستی قابل پیشگیری هستند. گزارش شده که جراحات دست در محیط کار منجر به بیش از 1 میلیون مداوای اورژانس در آمریکا در هر سال شده است. در میان آن ها که مجروح شدند، 70 در صد کارگران در موقع حادثه، دستکش نپوشیده بودند. این 700000 جراحت دست است که با حفاظت مناسب دست جلوگیری و کاهش می یافت.
نوشته انواع دستکش ایمنی و کاربردهای آن ها اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>نوشته چگونه ابزار خود را سالم نگه داریم اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>کوهی از ابزار دوروبرتان ریخته، ابزاری را که میخواهید پیدا نمیکنید، برخی ابزارها دستهشان شکسته، زنگ زده یا دچار خوردگی شدهاند؛ هم به ابزار نیاز دارید هم نمیدانید با این همه ابزاری که خریدهاید در این خانههای کوچک و کمجا چه کار کنید، شیوه نگهداری برخی از آنها را نمیدانید. اینجا پیشنهادهایی را برای شما نوشتهایم که شاید به کارتان بیاید. پس تا پایان آن همراه ما باشید.
ابزارهایی که برای انجام کارهایمان به کار میبریم یا ابزار دستی اند یا ابزار برقی. این ابزار یا فقط از یک ماده مانند آهن یا پلاستیک ساخته شدهاند یا ترکیبی از فلز و چوب، فلز و پلاستیک یا قطعاتی با ترکیبهای مختلف مواد دارند.ابزار ما هرچه باشند و از هرجنسی باشند با چند نوع آسیب روبهرو میشوند: گمشدن، شکستن، زنگزدگی و خوردگی، خمیدگی، سوختن و آسیبهای دیگری مانند اینها. هر کدام از این آسیبها دلیل خاص خود را دارد و راه پیشگیری از این آسیبها هم را میتوان در دلیل پدید آمدن آنها پیدا کرد. برای نمونه برخی از ابزار به دلیل کاربرد نادرست آسیب میبینند و راه پیشگیری از آسیبخوردن آنها این است که شیوه کار ابزار و محل کاربرد آن را یاد بگیریم.
محل نگهداری و شیوه نگهداری یکی از علتهای آسیب دیدن و از میان رفتن ابزار شماست. هنگامی که ابزارها جای درست و مشخصی ندارند جای تعجبی نیست که ما ساعتها در خانه دور خودمان بگردیم و هر کدام از ابزار را یک گوشه خانه پیدا کنیم. نخستین راهکار برای سالم نگهداشتن ابزار این است که ابزار جای ویژه خود را داشته باشند و با نظم ترتیب سرجای خودشان چیده شده باشند. وقتی ابزار جا داشته باشند، میتوان از آسیبهای محیطی مانند نمکشیدن و زنگزدگی هم پیشگیری کرد.
شما یک تعمیرکار یا نصاب سیار هستید و ابزار برای شما کاربری کارگاهی دارد یا ابزار را برای کاربری خانگی و انجام خردهکاریهای خانه میخواهید؟ برای این که بتوانید جای مناسبی برای ابزار خود فراهم کنید نخست باید به این پرسش پاسخ دهید.
تعمیرکاران سیار معمولا یک کیف ابزار همراه دارند. برای ابزارهایی که همیشه و همه جا به کار میبرند و یک جعبه ابزار بزرگتر پشت موتور یا خودرو خود دارند که ابزار خاصی را در آنها جا دادهاند که گاه به گاه و برای تعمیرات پیچیدهتر به آنها نیاز پیدا میکنند. در یک مقاله جدا راهکارهایی را برای تعمیرکاران سیار پیشنهاد خواهیم داد.
شما هم مانند تعمیرکاران دو دسته ابزار در خانه دارید:
ابزاری که برای بیشتر کارهای خانه به آن نیاز دارید: مانند آچارها و پیچگوشتیها و ابزاری که در مواقع خاص و اتفاقات ویژه به آنها نیاز پیدا میکنید مانند دستگاه دریل یا تفنگ لحیمکاری.
ابزاری را که نیاز دارید میتوانید در جعبه ابزارهای کوچک و بزرگی که مناسب این کار ساخته شدهاند بگذارید و جای ثابتی را هم در خانه برای آن پیشبینی کنید تا هر وقت به ابزار نیاز داشتید بدانید کجا باید دنبال ابزار بگردید.
جعبه ابزارها در انواع و شکلهای مختلف طراحی و ساخته میشوند. جعبه ابزارها از جنس چوب، انواع فلز و پلاستیک ساخته میشوند. البته این روزها جنس چوبی آن کمتر پیدا میشود مگر این که آن را به یک نجار سفارش بدهید.
جعبه ابزارها بسته به طراحی و جنس آنها از ویژگیها و قیمت متفاوتی دارند. برای این که از مزیتها و ویژگیهای جعبه ابزارها آگاه شوید به بخش فروشگاهی سایت ابزارلاین سر بزنید و انواع جعبه ابزارها را ببینید و قیمت و جنس و مزیت آنها را با هم بسنجید و جعبه دلخواهتان را بخرید.
تابلو ابزار راهکار متداولی برای ابزار است که در تعمیرگاه، گاراژ و انبار ابزار به کار گرفته میشود. تابلو ابزار را میتوانید با تخته چوبی که در خانه دارید و لوازم جانبی مختلفی که در دسترستان است با هزینه بسیار کم بسازید. تابلو ابزار را میتوانید با نصب قفسه و سبد میلهای، قلاب، طبقه فلزی و سطلهای پلاستیکی کوچک روی تخته بزرگ چوبی بسازید.
بیشتر تابلوهای ابزار معمولاً از تختههای فیبری (خاک اره فشرده) ساخته شدهاند و درزگیر و روکش ندارند. تابلوهای ساختهشده از تختههای فیبری در برابر رطوبت بسیار حساساند. فضای گاراژ، پارکینگ و انبار معمولاً دچار مشکلات رطوبت میشوند و گاهی عایق نبودن دیوارها به ویژه در بخشهایی که تاسیسات لوله آب و فاضلاب کار گذاشته شده، باعث نشت نم و افزایش رطوبت میشود.
نمکشیدن تخته باعث میشود تا تختههای چوبی در گذر زمان متورم شوند و باد کنند و دچار خردگی شوند. همچنین میتواند رطوبت را به ابزار شما برساند و ابزارتان دچار زنگزدگی شوند. حتی میتواند به افتادن و سقوط تخته بینجامد و ابزار آسیب جدی ببینند بهویژه هنگامی که ابزار سنگین در قفسههای آنها چیده شده باشد.
برای ساخت تخته تابلو، از تخته الوار، تخته سهلا، امدیاف یا هر نوع محصول چوبی مقاوم میتوانید بهره ببرید. برای پیشگیری از نفوذ رطوبت نیز میتوانید با روکش مناسب یا رنگ سطح تخته را عایقکاری کنید.
تابلو ابزار شما میتواند فلزی باشد و از استیل ساخته شده باشد که مشکل رطوبت را تا اندازهای مرتفع کند اما یک مشکل همچنان به جای خود میماند. چون تابلوهای ابزار باز و بدون در و روکش ساخته میشوند گرد و غبار روی ابزار شما مینشیند. جدای از این که ابزار خاک گرفته نمای خوبی ندارند، گرد و غبار میتواند به برخی ابزار شما آسیب جدی بزند و کارکرد آنها را مختل کند.
اگر برای ساخت تخته سهلا هیچ ابزاری مانند قلاب و قفسه و مانند اینها در دسترس ندارید میتوانید فقط از میخ استفاده کنید.
تخته را تقسیم بندی کنید و جای ابزار را مشخص کنید. شکل هر ابزار را روی تخته در جای خودش بکشید. سپس جاهایی را که میتوان برای نگه داشتن آن ابزار روی تخته میخ کوبید، مشخص کنید.
برای این که کارتان ساده شود میتوانید عکس تخته ابزار را در موتورهای جستجو جستوجو کنید و از آنها برای طراحی و ساخت تابلو ابزار خود الگو بردارید. این کار را میتوانید روی دیوار انبار خانه هم انجام دهید البته به شرط این که دیوار انبار مقاوم باشد و بتواند میخها را در خود نگهدارد.
قفسهبندی باز انبار یا اتاقی که میخواهید ابزار را آنجا نگهداری کنید میتواند یک راهکار عالی باشد و جای بیشتری برای نگهداری ابزار مخصوصا ابزار بزرگتر مانند جعبهابزارهای خاص، ابزارهای برقی جعبهدار، ظروف بزرگ پلاستیکی، اره و… در دسترستان بگذارد. نصب قفسههای باز نسبتاً ارزان هستند و میتوانند انعطافپذیری و قابلیتهای بیشتری را نسبت به تختههای چوبی معمولی فراهم کنند.
میتوانید قفسههای آماده را از فروشگاهها خریداری کنید یا میتوانید سفارش بدهید قفسهها را اندازه جایی که در اختیار دارید برایتان برش بزنند و بسازند.
بهتر است از قفسههای پایهدار استفاده کنید که قفسه را روی سطح زمین پابرجا نگهدارند. همچنین برای پیشگیری از لغزیدن و لنگرخوردن یا افتادن قفسهها، آنها را به دیوار پیچ کنید.
قفسههای فلزی برای ابزارهای کوچک تر مانند آچار، پریز، پیچگوشتی، چکش و… مناسب نیست اما این ابزار را میتوانید در جعبه ابزار بگذارید و جعبه ابزار را در قفسه جای دهید.
هنگام بازسازی یک خانه، تغییر کاربری کابینت آشپزخانه میتواند فکر وسوسه انگیزی باشد. تبدیل ساده کابینتها به محل نگهداری ابزار میتواند راهکار کوتاهمدت خوبی باشد. میخواهید کابینت آشپزخانه را عوض کنید کابینت قدیم یا بخشی از آن را در انبار یا گاراژ نصب کنید و ابزار خود را در آنجا نگهداری کنید تا گرد و غبار کمتری روی ابزار بنشیند.
این کار به سودتان است چون هم کابینت قدیمی را بازیافت کرده اید و هم در هزینهها صرفهجویی داشتهاید. تنها هزینه آن زحمتی است که به دست و بازوی خود میدهید و برای نصب آن عرق میریزید.
اما در مواردی که خانه شما انبار یا گاراژ ندارد و جای دیگری هم برای نگهداری ابزار ندارید تنها راهکار همین است که بخشی از کابینت خانه را که کشودار است به محل نگهداری ابزار بدل کنید.
یادتان باشد ابزار بسیار سنگین را در کابینتها جاساز نکنید چون کابینتهای آشپزخانه برای نگهداری ظروف ساخته شدهاند و برای نگهداری ابزار سنگین مقاومت ندارند و ممکن است زود خراب شوند و از کارایی بیفتند.
شاید در خانهتان کمد دیواری بدون استفادهای داشته باشید. رهایش نکنید و دست به کار ساخت یک کمد ابزار شوید. فضای کمد را تقسیمبندی کنید. با تختههای چوبی یا طبقههای فلزی در قیمت پایین کمد چند طبقه ایجاد کنید و آن را قفسهبندی کند. جای وسایلی را که قابل نصب روی دیوار هستند روی دیوار بالای طبقات بکشید و با میله و قلاب جای آویزان کردن آنها را بسازید. از داخل درهای کمد دیواری و دیوارهای کناری هم غافل نشوید. با قلاب و میخ روی دیوارهای کناری و در آن جایی هم برای آویزانکردن سیمها و کابلها و ابزار سبک درست کنید. ابزار سنگین را در قفسههای پایین بگذارید.
کمدهای پلاستیکی و فلزی چرخدار را میتوانید در برخی ابزارفروشیها پیدا کنید اما بهتر است سری به فروشگاههایی بزنید که لوازم و مبلمان اداری میفروشند. معمولا این کمدهای کشودار در شرکتها و ادارهها برای نگهداری اسناد و پروندهها کاربرد دارد. خب اگر کاربری این کمدها را کمی تغییر بدهید و کشوهای آنها را به نگهداری ابزار اختصاص دهید به جایی برنمیخورد. جای ابزار را بر اساس سبکی و سنگینی آنها مشخص کنید.
هنگام خرید به جنس و مقاومت کمدهای کشویی توجه کنید که مقاومت لازم برای نگهداری ابزار را داشته باشند.
اگر ابزارهای با ارزش خود را در گاراژ یا انبار نگهداری میکنید نیاز است خطر نشت آب، نم و رطوبت را به شما یادآوری کنم. رطوبت گاهی هم به آب و هوای منطقه محلی زندگی شما یا فصلهای سال بستگی دارد. رطوبت شایع ترین خطر برای مجموعه ابزار است که می تواند باعث زنگزدگی زودرس شود و حتی در موارد شدید به دستگاههای برقی آسیب برساند. همچنین میتواند به خردگی و خرابی زودرس ابزار بینجامد.
خوشبختانه، دستگاههای رطوبتگیر برای کاهش و از بین بردن رطوبت و در گاراژ و انبار کارایی خوب و مطمئنی دارند. حذف هوای مرطوب نهتنها به جلوگیری از خوردگی کمک می کند بلکه عمر ابزارهای شما را افزایش می دهد و به محافظت از پوسته ساختمان نیز کمک می کند. چه این محل یک گاراژ باشد یا سوله ابزار یا زیرزمین یا کمد نگهداری ابزار.
نکته اساسی که هنگام خرید دستگاه رطوبت گیر باید در نظر بگیرید این است که آب جمعشده توسط رطوبت گیر در کجا تخلیه میشود. بسیاری از رطوبتگیرهای کوچک، رطوبت گرفتهشده را در سطل جمع می کنند که نیاز است مراقب باشید هر زمان پر شد حتما سطل را تخلیه کنید. این کار برای بیشتر افراد می تواند به یک فعالیت روزمره و دستو پاگیر تبدیل شود که با زندگی پر مشغله امروزه سازگار نیست.
برخی از دستگاههای رطوبتگیر یک شلنگ تخلیه دارند که قابل هدایت به بیرون از فضای نگهداری ابزار و تخلیه آب در محل دور ریز آب است بنابراین نیازی به حضور شما برای تخلیه آب ندارد. این یک مزیت بزرگ برای رطوبتگیرها به شمار میرود.
نوشته چگونه ابزار خود را سالم نگه داریم اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>نوشته نکات نگهداری ابزارها در سرما و فصل زمستان اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>در هنگام زمستان که هوا رو به سردی میرود ، به ندرت فکرمان سمت به وسایلی که در گاراژ ، انبار یا مغازه نگهداری کردهایم میرود. این می تواند یک اشتباه گران و غیرقابل جبران باشد زیرا بسیاری از ابزارها اگر در تمام طول زمستان در سرما نگه داری شوند ممکن است آسیب ببینند. این امر مخصوصاً در مورد ابزارهای الکتریکی که مستقیم با برق سر و کار دارند ، صدق کند. ما در این مقالهی مجلهی ابزارلاین قصد داریم به نکاتی راجع به نگهداری ابزارهای مختلف نظیر ابزارهای برقی ، ابزارهای دستی ، ابزارهای باغبانی ، ابزارهای بادی و بنزنی در فصول سرد سال اشاره کنیم.
این نکات به شرح ذیل است:
به طور کلی ، بیشتر وسایل دستی در اثر نگهداری در یک گاراژ یا سوله سرد آسیب نمی بینند. البته اگر از آنها در دمای بسیار سرد استفاده کنید ، ممکن است بسیاری از قطعات فلزی یا پلاستیکی آنها در معرض شکستگی قرار گیرد. برای جلوگیری از این امر ، بهتر است که ابزار دستی را قبل از استفاده از انبار یا گاراژ خود خارج کنید و بذارید قبل از کار کمی در دمای معمولی بماند تا از آن انجماد اولیه فاصله بگیرد.
همچنین به خاطر داشته باشید که ابزارهای فلزی می توانند زنگ بزنند. نوسانات زیاد دما و رطوبت می تواند این روند را تسریع کند. اگر نگران زنگ زدگی هستید ، سعی کنید داخل خانه محل مناسبی برای نگهداری ابزار پیدا کنید. اگر آنها را در داخل منزل نگهداری می کنید ، حتماً قبل از نگهداری ، آنها را با دقت تمیز کنید و تمام ابزارها را به خوبی روغن کاری کنید.
در مناطقی که زمستان بسیار سرد و سختی دارند، هوا نیز معمولاً خشک است و در طول زمستان ابزارها زنگ نمی زنند. اما در مقابل اگر در منطقهی ساحلی که هوای مرطوبی دارد زندگی میکنید، هوای زمستان شما به جای سردی شدید، مرطوب است ، بنابراین احتمال زنگ زدگی نیز به تبع بیشتر است. اگر ابزارهای دستی خود را در این شرایط مرطوب نگهداری میکنید ، استفاده از دستگاه رطوبت گیر ، امری ضروری به نظر میرسد.
بهتر است ابزارهای باغبانی را بعد از هر بار استفاده بشویید و خشک کنید و در صورت مشاهده لکه های زنگ زدگی ، آنها را با یک برس سیمی بردارید. یک روغن سبک مانند WD-40 را روی قطعات فلزی بمالید. دستگیره های چوبی ابزارهای باغبانی شما می توانند در شرایط سرد و خشک زمستان ترک خورده و خرد شوند. اکنون وقت آن است که آنها را از نظر پارگی ، شکستگی و هرگونه تغییرات جزئی مورد بررسی قرار دهید. لازم به ذکر است ابزارآلات حفاری نظیر بیل را برای جلوگیری از هرگونه آسیب بر روی دیوار آویزان کنید. سمپاشها را نیز همانند سایر ابزارآلات کاملا شسته و خشک نمایید.
ماشینهای چمن زنی باید از باقی مانده چمن های چسبیده به سطح زیرین آن کاملا تمیز شوند. تیغههای آن را نیز از هرگونه گرد و خاک پاک و سپس برای طول عمر بالاتر و جلوگیری از هرگونه آسیب در فصل سرما روغن کاری کنید.
هر دستگاه برقی اگر در شرایط بسیار سرد مورد استفاده قرار گیرد ممکن است دچار آسیب شود. با گرم شدن موتور این دستگاهها ، قطعات فلزی که درون این دستگاه ها وجود دارد، از درجه حرارت خیلی سرد به خیلی گرم می روند که همین اتفاق ممکن است منجر به مرگ این ابزارها شود. به همین دلیل بهتر است ابزارهای برقی را در صورت امکان در فصل سرما در خانه نگهداری کنید.
بیشتر ابزارهای دارای موتور الکتریکی حاوی روغن و گریس هستند که باید اجازه داده شود قبل از استفاده از ابزار کمی گرم شوند. بنابراین اگر اره یا وسایل برقی دیگری را در فضای خنک نگهداری کرده اید ، قبل از استفاده از آن را برای مدت زمان حدود دو ساعت داخل خانه بیاورید. به دمای محیط رسیدن این ابزار ، از آسیب شدید آنها جلوگیری خواهد کرد.
سعی کنید ابزارهای شارژی را نیز در محیطی دور از سرما نگهداری کنید. بسیاری از ابزارهای شارژی با هشدار عدم کارکرد باطری در هنگام سرما همراه هستند.
ماشین چمن زنی ، اره بنزنی و سایر ابزارهای مجهز به موتورهای گازی مجموعه ای از دستورالعمل های خاص خود را برای نگهداری در زمستان دارند. اگر به طور درست و مناسب نگهداری نشوند ، بنزین باقیمانده در موتور می تواند کاربراتور یا سایر قطعات را دچار آسیب کند. همچنین قطعاتی از موتور که روغن کاری نشدهاند نیز ممکن است دچار خوردگی شوند .
اگر مرتباً در گاراژ یا کارگاه بیرونی کار می کنید ، تجهیز فضا به بخاری ایده خوبی است. می توانید فضا را قبل از جلسات کاری در دمای مناسب گرم کنید و یا می توانید بخاری ها را در تمام زمستان در دمای کم نگه دارید تا دمای هوا بیش از حد یخبندان نباشد. برای یک کارکرد خوب، دمای متعادل، تمام چیزی است که شما به آن نیاز دارید.
نوشته نکات نگهداری ابزارها در سرما و فصل زمستان اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>نوشته راهنمای خرید جعبه ابزار + انواع جعبه ابزار اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>همهی ما در منزل یا محل کار خود با مشکلات فنی و تاسیساتی برخورد داشتهایم که این مشکلات نه آنقدر بزرگ بوده است که احتیاج به یک متخصص و تعمیرکار در آن زمینهی خاص داشته باشیم و نه آنقدر کوچک بوده است که بتوانیم به راحتی از کنار آن عبور کنیم ، در چنین مواردی داشتن یک کیف و جعبه ابزار کوچک که داخل آن ابزارهای اولیه و مهم وجود داشته باشد ، ضروری به نظر میرسد؛ بنابراین همهی ما به یک جعبه ابزار با سایز و ابعاد مناسب نیاز داریم. وجود یک جعبه ابزار کامل در خانه یا محل کار ، ما را از نیاز به وجود یک تعمیرکار برای کارهای پیش پا افتاده بی نیاز میکند.از جمله امکاناتی که یک جعبه ابزار خوب به شما خواهد داد، نگهداری منظم و مرتب انواع ابزارها در کنار هم و به صورت یکجاست. امکان دیگر، دسترسی آسان به ابزارها به خاطر چینش منظم آنهاست. چنانچه شغل شما تعمیرکار باشد و یا به امور فنی مختلف مشغول باشید، اهمیت دسترسی آسان و منظم به ابزارها را قطعا به خوبی درک کرده اید. یک جعبه ابزار خوب باعث می شود که حمل و نقل ابزار هایتان هم به صورت مناسب انجام شود. مثلا محیط های کارگاهی و کارخانه ای که ابزارها و وسایل بسیار بزرگ هستند و یا منزل و یا صندوق عقب اتومبیل، هر کدام شیوهی حمل و نقل خاص خود را می طلبد.
جعبه ابزار یکی از مهمترین تجهیزاتی است که هر شخصی در خانه و یا وسیله نقلیه خود به آن نیاز دارد. در صورتی که قصد دارید تا از ابزارهایی مثل پیچ گوشتی، انبردست، چکش و… استفاده کنید، با استفاده از این محصول می توانید ابزارهای مختلف را نگهداری و حمل کنید.
امروزه جعبه ابزارها در مدلهای مختلفی طراحی و تولید شده اند. یک جعبه ابزار میتواند شامل یک جعبه کوچک قابل حمل باشد که میتوانیم چند پیچ و مهره را در آن نگهداری کنیم یا یک جعبه بسیار بزرگ برای حمل و نقل ابزارهای بزرگ و پیچیده را شامل شود.
نکات مهم هنگام خرید جعبه ابزار چیست؟ باید گفت که توجه به نوع جعبه ابزار، طراحی آن، متریال مورد استفاده برای تولید، ابعاد محصول و… مهمترین نکات برای خرید جعبه ابزار خوب است که باید به آن توجه کافی داشته باشیم. تنوع بسیار زیادی در جنس، مدل، اندازه و ویژگی های جعبه ابزار برندهای مختلف وجود دارد. هر یک از این مدلها برای مصارف و نیازهای خاصی مناسب هستند.
اولین نکتهای که هنگام خرید جعبه ابزار به آن توجه کنید نوع مصرف شماست. جعبه ابزارها به طور کلی در چند نوع خانگی، نیمه صنعتی، صنعتی و کارگاهی تولید میشوند. در صورتی که تعداد ابزار شما کم است و قصد جابجایی آنها در محیطهای مختلف را دارید باید از جعبه ابزارهای کوچک و قابل حمل استفاده کنید. این نوع جعبه ابزار معمولا وزن کمی دارد و به راحتی قابل حمل است.
در مقابل جعبه ابزارهای خانگی، جعبه ابزارهای صنعتی حجم و اندازه بیشتری دارند و ابزار و محتویات به مراتب بیشتری را در خود جای میدهند؛ اما وزن به مراتب بیشتری هم دارند. به همین دلیل در قسمت زیرین آنها چرخ طراحی و تعبیه شده است تا جابجایی و حمل و نقل جعبه با سهولت بیشتری انجام شود.
نکته دیگری که در این راهنمای خرید جعبه ابزار باید به آن توجه داشته باشیم جنس آن است. معمولا مدلهای مختلف جعبه ابزار با دو جنس فلزی و پلاستیکی ساخته میشوند. هر یک از این مواد اولیه مزایا و معایب خاص خود را دارند. جعبه ابزار پلاستیکی وزن پایین تری دارد. به همین دلیل میتوان آن را به راحتی با خود حمل کرد و در محیطهای مختلف استفاده نمود. از سوی دیگر به طور کلی وسایل پلاستیکی نسبت به نوع فلزی قیمت مناسبتری دارند.
جعبه ابزار فلزی از فلزات مقاوم مانند آلومینیوم ساخته شده و مقاومت مناسبی در برابر ضربه و شرایط محیطی مختلف دارد. جعبه ابزارهای صنعتی معمولا از این جنس ساخته میشوند. مهمترین عیب نوع فلزی، وزن زیاد آن است که جابجایی جعبه در محیط کار را دشوارتر میکند.
جعبه ابزار فلزی را میتوانیم به عنوان مقاومترین و با کیفیتترین جعبه ابزار نام ببریم که از گذشته تا به امروز مدلهای مختلف آن مورد استفاده قرار میگیرد.
در تولید و ساخت جعبه ابزارهای فلزی برای جلوگیری از آسیب رسیدن به ابزارها در هنگام حمل و نقل و ضربه خوردن و همچنین در تغییرات مختلف رطوبت و دما از فلز باکیفیت، مقاوم و ضد زنگ استفاده میشود و سطح اکثر این جعبهها با پوشش پودری به طور کامل پوشانده میشود. جعبه ابزار فلزی را میتوان جزو کاملترین جعبه ابزارها دانست که به لحاظ طبقهبندی داخل آن و برخورداری از استحکام و کیفیت مناسب، در مکانهای مختلف از جمله محل کار و فعالیتهای مختلف و برای امور فنی و تعمیرات تخصصی و حرفهای کاربرد زیادی دارد. جعبه ابزار فلزی به دلیل وزن نسبتا بالایی که نسبت به سایر جعبه ابزارها دارد باید در جاهایی مورد استفاده قرار بگیرد که نیاز به جابجایی کمتری دارد و یا برای راحتی در حمل و نقل و جابجایی آسانتر از مدل چرخ دار آن استفاده شود.لازم به ذکر است قیمت جعبه ابزار چرخ دار نسبت به سایر مدلها در سطح بالاتری قرار گرفته است.
جعبه ابزارهای فلزی به دلیل استحکام بیشتر برای بیرون از منزل و در محیط های کاری و تعمیرگاهی مناسب اند و میتوان گفت امروزه جعبه ابزار یک نیاز ضروری چه در محل کار و چه در خانه است. به این ترتیب، می توان نتیجه گرفت که قبل از خرید جعبه ابزار، باید بدانید که برای چه محیطی به جعبه ابزار نیاز دارید. قیمت جعبه ابزار فلزی هم بسته به کیفیت آن متغیر است.
جعبه ابزار پلاستیکی را میتوانیم از رایج ترین و پرکاربردترین نوع جعبه ابزار به شمار آوریم که نمونههای مختلفی از آن در بازار موجود است. از ویژگیها و مزیتهای جعبه ابزار پلاستیکی میتوانیم به قیمت مناسب ، وزن سبک و در عین حال مقاومت بالای آنها در برابر رطوبت و زنگ زدگی اشاره کنیم.
ضد زنگ بودنه بدنهی این جعبه ابزارها باعث میشود طول عمر بالاتری داشته باشند و ابزارها درون آنها زنگ نزند و خراب نشود. اکثر انواع جعبه ابزار پلاستیکی، خاصیت ضد آب دارند و رطوبت به درون آن ها نفوذ نخواهد کرد؛ این عدم نفوذ آب ، باعث می شود تا ابزار ارزشمند ما همیشه سالم و با کیفیت باقی بمانند و کارایی خود را از دست ندهند. به عنوان مثال اگر پیچ گوشتی آهنی را خارج از جعبه ابزار نگه داریم، به احتمال زیاد پس از گذشت چند سال پیچ گوشتی دچار زنگ زدگی خواهد شد و به مرور زمان کیفیت خود را از دست خواهد داد.
از جعبه ابزارهای پلاستیکی علاوه بر کاربردهای خانگی ، در محیطهای صنعتی و کارگاهی و داخل خودروها نیز میتوان استفاده نمود.
کیف ابزارها نسبت به جعبه ابزار، مزایایی از قبیل وزن سبک تر و حجم کمتر در عین دوام خوب را دارند.
یک کیف ابزار خوب باید مقاومت بالایی داشته باشد و در برابر پارگی، رطوبت و حرارت، دوام خوبی از خود نشان دهد. برای این موضوع، لازم است که کیف ابزار از جنس پارچهی مرغوبی تولید شده باشد. بهترین و مقاوم ترین پارچه برای تولید یک کیف ابزار خوب، پارچه برزنت دورو است که مقاومت کششی مطلوبی دارد و با انباشتگی و فشار ابزارهای مختلف، از هم گسسته نمی شود. داشتن کف لاستیکی مرغوب و قوی هم از ویژگی های بسیار خوب و حیاتی یک کیف ابزار است. به خصوص افرادی که در مکان های مرطوب کار می کنند، داشتن چنین ویژگیی برای کیف ابزار را لازم می دانند.
جعبه دریل مهر سایز بزرگ ، یک جعبه دریل با کیفیت است که به دلیل اندازهی بزرگی که دارد میتوان از آن برای حمل و نگهداری دریل و فرزهای سایز بزرگ به راحتی استفاده نمود.
مرتب ساز 6 خانهی تعبیه شده بر روی در جعبه، که یکی از ویژگی های برتر این جعبه است، می تواند محل خوبی برای گذاشتن پیچ و رولپلاک، آچار دریل و فرز و سایر ابزارها و وسایل مورد نیاز همراه شما باشد.
ابعاد این جعبه، 15x30x43 سانتی متر می باشد و 1825گرم وزن دارد. این جعبه ابزار به دلیل قفل و دستهی حملی که دارد مناسب ترین گزینه برای کسانی است که به کارهای نصب و تعمیرات مشغول هستند تا حتی بر روی یک موتور سیکلت، به راحتی آن را به صورت خوابیده و یا ایستاده حمل کنند. در صورت لزوم نیز می توانید در جعبه را توسط قفل به خوبی محکم نمایید.
از این جعبه دریل سایز بزرگ مهر پلاستیک میتوانید برای انجام کارهای عمومی ، صنعتی و تعمیرگاهی استفاده کنید.
جعبه ابزار مهر پلاستیک مدل JPT13 سایز 13 اینچ، جعبهای جمع و جور و کوچک ولی با عمق زیاد است که از آن میتوان برای نگهداری انواع ابزارهای کوچک و متوسط استفاده کرد. این جعبه طولی در حدود 32 سانتیمتر یا 13 اینچ و عمقی برابر با 16 سانتیمتر دارد؛ در ضمن، جعبه ابزار مهر پلاستیک دارای یک سینی قابل حمل نیز هست که در داخل آن قرار میگیرد و به راحتی می توان آن را جابجا کرد. این سینی، عمقی در حدود 3 سانتیمتر دارد و به 4 قفسه متمایز تقسیم شده که ابعادی متفاوت از هم دارند و از آنها میتوان برای نگهداری ابزارهای ریزتر استفاده کرد. این سینی به یک دسته نیز مجهز است که برداشتن و جابجایی آن را راحتتر کرده است.
جعبه ابزار مهر از پلاستیک پروپیلن (PP) ساخته شده که هم سبک است و هم در برابر وزن و فشار، مقاومت خوبی از خود نشان میدهد. درب اصلی این جعبه با یک قفل پلاستیکی تجهیز شده که بسیار نرم و راحت است و میتواند به خوبی در را بسته نگه دارد.
بر روی درب این جعبه ابزار، دو محفظهی کوچک در دار نیز تعبیه شده است که عمقی در حدود 2.5 سانتیمتر دارند. از این محفظهها میتوان برای نگهداری پیچ و مهره و مته و دیگر ابزار پر کاربرد و کوچک استفاده کرد.
جعبه ابزار مهر پلاستیک مدل ORG7، از مواد اولیه مناسب و باکیفیت تولید شده است و با وجود وزن کم خود، دارای استحکام و دوام قابل قبولی است. این جعبه ابزار با طول 14 سانتی متر، عرض 11 سانتی متر و عمق 3 سانتی متر، دارای 4 محفظه برای قرارگیری قطعات و ابزارهای کوچک مانند میخ، پیچ و مهره، واشر و یک محفظهی با طول بیشتر برای جانمایی انواع مته و آچارهای کوچک است. قفل پلاستیکی جعبه ابزار مهر به خوبی و برای مدت طولانی حافظ قطعات داخل جعبه خواهد بود.
جعبه ابزار فلزی 3 طبقه 50 سانتی متری رونیکس تماما از ورق فولاد ضد زنگ مستحکم تولید شده است و اتصالات پینی آن دارای کیفیت بسیار خوب در قسمتهای مختلف میباشد.
دستهی فلزی مقاوم این جعبه ابزار رونیکس، برای حمل آسان تر و نگهداری بهتر، با روکش ABS پوشانده شده است.
رنگآمیزی بدنهی این جعبه ابزار با روش کوره ای الکترواستاتیک انجام شده است تا دارای دوام خوب و دارای خاصیت ضد خش و خراش باشد.
درب بالایی و اصلی این جعبه ابزار مقاوم و کارا، به صورت اتوماتیک و کاملا منظم باز و بسته میشود و روی 6 محفظهی این جعبه ابزار را که با اندازههای مختلف در سه طبقه قرار گرفته اند، میپوشاند.
سایز این جعبه ابزار ساخت ایران 50 سانتیمتر است و با وزن 5200 گرمی خود دارای ابعاد 20.5×21×50 سانتیمتر میباشد.
کارایی و مقا,مت این دستگاه توسط کارشناسان وبسایت فروشگاهی ابزارلاین بررسی و تایید گردیده است.
اگر به خرید جعبه ابزار رونیکس تمایل دارید، یکی از پیشنهادهای اصلی ما، جعبه ابزار 9175 است.
جعبه اینورتر مهر پلاستیک از جنس پلاستیک خشک مرغوب تولید شده است که مقاومت بسیار بالایی دارد و برای حمل انواع اینورتر مناسب و کاراست. این جعبه اینورتر به گونه ای طراحی شده است که با خیال آسوده میتوانید دستگاه اینورتر خود را درون آن قرار دهید و حمل کنید.
مرتب ساز 6 خانهای تعبیه شده بر روی در جعبه، که یکی از ویژگی های برتر این جعبه است، می تواند محل خوبی برای گذاشتن پیچ و رولپلاک ، آچار دریل و فرز و سایر ابزارها و وسایل مورد نیاز همراه شما باشد.
دو عدد قفل پلاستیکی مستحکم بر روی این جعبه تعبیه شده است و شما با خیالی آسوده و بدون ترس از باز شدن جعبه ، میتوانید دستگاه و ابزارهای مورد نیاز خود را در آن قرار دهید.
دستهای نیز به طول 16 سانتیمتر برای حمل راحت تر جعبه بر روی آن طراحی شده است.
نوشته راهنمای خرید جعبه ابزار + انواع جعبه ابزار اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>نوشته تجهیزات اندازه گیری + انواع ابزارهای اندازه گیری اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>شاید بتوان روزی که انسان اندازه گیری و واحدها را برای خود ایجاد کرد ، نقطه عطفی در شکوفایی صنعت بنامیم. نیاز روزافزون بشر به اندازه گیری های دقیق سبب شده است تا تجهیزات مربوط به اندازه گیری نیز به تبع آن پیشرفت چشم گیری داشته باشند.
در صنایع مختلفی که کمیت و به دست آوردن اندازه ها و کمیت ها از اهمیت بالایی برخوردار است، ابزارهای اندازه گیری مختلف از اصلی ترین ضروریات در انجام هر یک از فعالیت های صنعتی و حتی خانگی به شمار میرود.
در هر کار و صنعتی، اندازه گیری دقیق در محیط تولید بسیار مهم است و انجام درست و دقیق این اندازه گیری ها به ابزارهای دقیق و گاهی اوقات، به وسایل اندازه گیری لیزری نیازمند است.
ابزارهای اندازه گیری از تنوع بسیار بالایی برخوردار هستند. همانطور که قبلاً نیز اشاره شد تجهیزات اندازه گیری گستره زیادی دارند که خب طبیعتاً خیلی از آنها کاربرد خانگی ندارند . اما بهتر است با آنها آشنا شویم . این تجهیزات را از چند وجه میتوان دسته بندی کرد :
در اکثر محیط های صنعتی، دما (Temperature) یکی از کمیت های مهم است که باید اندازه گیری شود. اهمیت این موضوع بسیار بالاست، بنابراین از انواع تجهیزات اندازه گیری دما برای کنترل دقیق درجه حرارت سیالات و جامدات مختلف، استفاده می شود. به طور کلی تجهیزات اندازه گیری دما را می توان به دو دسته تماسی (CONTACT) و غیر تماسی (NON-CONTACT) تقسیم بندی نمود. دماسنج مقاومتی، دماسنج ترموالکتریک و یا دماسنج های معمولی که برای اندازه گیری دمای اتاق مورد استفاده قرار می گیرند جز دماسنج های تماسی هستند. دما سنج هایی که از روش های مانند لیزر و یا مادون قرمز برای اندازه گیری دما استفاده میکنند جزو دماسنج های غیر تماسی هستند.
فشار (Pressure) یکی از مهم ترین کمیت های فیزیکی است که در صنعت، مورد اندازه گیری واقع میشود. از این رو تجهیزات اندازه گیری فشار جهت سنجش و اندازه گیری فشار مخازن و لوله های انتقال از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند. تجهیزات اندازه گیری فشار را میتوانیم شامل فشار سنج صنعتی، گیج فشار ، ترانسمیتر فشار، سوئیچ فشار و تجهیزات جانبی فشار بدانیم.
میزان بخار آب موجود در هوا به عنوان رطوبت (Humidity) شناخته میشود. میزان رطوبت موجود در هوا که به شکل های رطوبت نسبی، رطوبت مطلق و نقطه شبنم شناخته میشود ، جهت اندازه گیری میزان رطوبت مورد بررسی قرار می گیرند.
فلو (flow) یا همان جریان سیال یکی دیگر از مهم ترین متغیر های اندازه گیری در صنعت است. به عبارتی فلو، میزان عبور سیال در واحد زمان می باشد. تجهیزات اندازه گیری دبی شامل، فلو متر یا دبی سنج (جریان سنج)، فلو سوئیچ (سوئیچ جریان)، فلو ترانسمیتر (ترانسمیتر سطح) است. در صنایعی مانند صنایع نفت وگاز، پتروشیمی و پالایشگاه، صنایع غذایی و دارویی، آب و فاضلاب، صنایع کاغذ سازی، صنایع برودتی و غیره این نوع اندازه گیری، مورد استفاده قرار میگیرد.
تراز اعم از دستی و لیزری ، متر و انواع آن ، مولتی متر و کولیس از ابزارهای اندازه گیری هستند که ما قصد داریم در این مقاله به توضیح دربارهی آنها بپردازیم.
تراز یکی از ابزارهای اندازه گیری دستی است که کاربردهای بسیار زیادی در صنایع مختلف از جمله ساختمان سازی، نجاری، دکوراسیون داخلی و … دارد. تراز وسیله ایست جهت مشخص کردن زوایای خاص شامل 0 ،45 و 90 درجه .
به طور کلی تراز وسیلهای است که از آن برای کنترل شیب سطوح افقی و عمودی و اندازه گیری پارامترهای هندسی سطوح مختلف استفاده میشود. تفاوتی که در ترازهای مختلف وجود دارد ، قیمت تراز و انواع آن را نیز در سطوح مختلفی قرار داده است.
ترازها به طور کلی در دو نوع تراز مدرج و تراز غیر مدرج در بازارها موجود هستند.
تراز مدرج همانطور که از اسمش پیداست، دارای درجه بندی است و علاوه بر انحراف سطوح و قطعات ، میزان دقیق انحراف را نیز نشان میدهد.
تراز غیر مدرج ، معمول ترین نوع تراز است که فاقد درجه بندی است و حباب های درون این ترازها ، تراز بودن سطوح را نشان میدهند.
تراز دستی ، تراز بنایی ، تراز لیزری ، تراز چهار گوش ، تراز افقی یک جهته ، تراز افقی دو جهته ، تراز زاویه سنج و تراز کروی نیز از انواع ترازهای موجود در بازار هستند.
از تراز لیزری برای سنجش تراز بودن، ایجاد شیب، تراز و عمود کردن سطوح بر یکدیگر استفاده میشود. با استفاده از تراز لیزری، درصد خطا و هزینهها کم می شود و سرعت و دقت کار به شدت بالا می رود.
بیشترین کاربرد تراز لیزری در امور ساخت و ساز و پروژه های عمرانی است اما با این ابزار اندازه گیری، در پروژه های معماری و دکوراسیون داخلی هم می توان کارهایی از این قبیل را انجام داد: تراز کردن قاب و ستونهای داخلی ؛ نصب، ترازبندی و برابر سازی قاب های در و پنجره ها ؛ نصب قفسهها و کابینت آشپزخانه، امور کاشیکاری و سرامیک و سنگ کاری ؛ نصب اتصالات برق مثل پریز برق ؛ چسباندن کاغذ دیواری؛ انجام امور مختلف تأسیساتی.
در هنگام خرید تراز باید به مدل آن دقت کافی داشته باشید. مثلا ترازهایی که طول بیشتری دارند، برای کارهای تزیینی ، انواع سنگ فرش و دکوراسیون قابلیت استفاده دارند.
وزن ترازها با توجه به جنس آن ها متغییر است. حتما به این نکته توجه داشته باشید که اگر قصد خرید تراز برای کارهای عمومی و خانگی را دارید، ترازهایی با وزن پایین تر را انتخاب کنید تا کار با آن ها راحت تر باشد.
تعداد محور در تراز بسیار مهم است. تعداد محورهای تراز معمولا بین 1 تا 3 عدد است و هر چه تعداد این محورها بیشتر باشد، دقت اندازه گیری تراز دقیق تر و بالاتر خواهد بود.
برای خرید تراز و انواع آن از برندهای مختلف از جمله خرید تراز دستی نووا ، خرید تراز دستی واستر ، خرید تراز بنایی اینکو ، خرید تراز لیزری رونیکس ، خرید تراز لیزری نووا و … در سایزها و اندازه های مختلف از طریق همین صفحهی وب سایت فروشگاهی ابزارلاین اقدام نمایید.
متر یا Meter، یک واژه فرانسوی به معنای یک نوار باریک و درجه بندی شده است که این نوار باریک ممکن است از جنس های مختلفی اعم از فلز، پارچه، پلاستیک، یا هر جنس دیگری ساخته شده باشد. شاید همهی ما بارها با انواع متر کار کرده باشیم و از شدت سادگی، به راحتی از کنار آن گذشته باشیم اما مترها ابزارهای مهمی هستند و بدون وجود آنها در بسیاری از موارد به مشکل خواهیم خورد. به طور کلی می توان متر را یک ابزار اندازه گیری قابل حمل با ابعاد و وزن مناسب تعریف کرد که برای اندازه گرفتن طول ها اعم از طول اشیا و وسایل و یا اندازه گیری فاصله های گوناگون به کار گرفته می شود.
تقریبا در هر مکانی که انسان ها زندگی و کار می کنند یک یا چند عدد متر در شکل ها، اندازه ها، جنس ها و تکنولوژی های مختلف وجود دارند و به فرایند اندازه گیری ما کمک می رسانند. از کاربران خانگی و غیر حرفه ای گرفته که برای اندازه گیری فاصله های مختلف و اندازه گیری طول وسایل خانه، پارچه، پرده و سایر ملزومات زندگی به متر مراجعه می کنند تا کاربران فنی و متخصصان مختلف که در انواع امور ساخت و تولید، انجام پروژه های دکوراسیون، لوله کشی و تعمیرات، امور مهندسی گوناگون و تمامی فرایندهایی که با طول سر و کار دارند از یک متر حرفه ای با قابلیت های پیشرفته تر استفاده می کنند. قیمت متر متناسب با جنس و قابلیت های آن تعیین می شود.
مترها انواع مختلفی دارند و از متراژهای کوچک مثل 1 متر، 2، 3، 5، 5.5، 7.5، 10 و 15 متر گرفته تا متراژهای متوسطی مثل 20 و 30 و 50 متر و حتی متراژ های بالا مثل 100 متر و 200 متر ، 300 متر و بیشتر را شامل می شوند. بر همین اساس هر چه متراژ مترها بالاتر می رود جنس، ساختار و کاربری آنها هم متناسب با همین موضوع تغییر خواهد کرد به گونه ای که در طول های زیاد، مترهای دستی از جنس پارچه و پلاستیک خواهند بود. مترهای با متراژهای پایین برای کاربردهای خانگی و مصارف عمومی صنعتی و مترهای با متراژهای بالاتر برای کاربری های حرفه ای و صنعتی به کار برده می شوند.
به طور کلی بسته به کاربردی که از متر انتظار داری م و کیفیت و دوامی که باید برای ما برآورده کند به خرید متر مورد نظر خود می پردازیم.
مترها به دو صورت کلی مترهای دستی یا نواری و مترهای لیزری تقسیم بندی می شوند. در مترهای نواری، نوار متر که دارای درجه بندی است و در درون بدنه آن جمع شده است به بیرون کشیده می شود و تا فاصله مورد نظر ادامه می یابد. به این ترتیب با خواندن عدد روی متر می توان فاصله یا طول مورد نظر را سنجید. برای استفاده از مترهای نواری نیازی به شرایط و احتیاط های خاصی نیست به جز این که پس از کار با متر و در هنگام بسته شدن نوار آن به کمک فنر متر، مراقب ضربهی حاصل از آن باشیم.
در مترهای لیزری خبری از نوار نیست و این مترها با کمک پرتو لیزری که از خود متصاعد می کنند و با برخورد پرتو با سطح مقابل، فاصله را برآورد می کنند.
مترهای لیزری با توجه به ساختار و طرز کار خود برای اندازه گیری فاصله ها و طول های بالاتر به کار می روند و این کار را هم با دقت بسیار خوبی انجام می دهند. لذا کاربرد اصلی این مترها در پروژه های بزرگ صنعتی و ساخت و ساز است.
متر روکش دار PVC ، متر فلزی ، متر فایبرگلاس و متر باتری دار از دیگر انواع متر است که کاربردهای مخصوص به خود را دارند.
در وب سایت فروشگاهی ابزارلاین انواع مترهای دستی و مترهای لیزری از برندهای معتبر بازار با قیمت های مناسب عرضه شده اند.
در بین ابزارهای اندازه گیری بعضی از ابزارها به سنجش پارامترهای الکتریکی مدارها و دستگاه های برقی از جمله به سنجش ولتاژ، جریان و مقاومت می پردازند. در بین این ابزارها مولتی متر یک وسیلهی ویژه است که قادر است ترکیبی از این سنجش ها را انجام دهد و در واقع، کار ولت متر، اهم متر و آمپرمتر را به صورت یکجا انجام دهد. مولتی متر به این ترتیب، ما را از وضعیت یک مدار الکتریکی به خوبی آگاه خواهد کرد و در صورت نقص در مدار می توان با کمک آن عیب یابی مدار را انجام داد یعنی با کمک مولتی متر می توان از وصل بودن کلید مدار، از متصل بودن یا قطع بدن سیم جریان مدار، از میزان جریان عبوری از مدار، از توان باقیماندهی باتری و بسیاری از موارد دیگر مطلع شد. مولتی متر دیجیتال به راحتی پارامترها را نشان خواهد داد. بسته به کاری که می خواهیم انجام دهیم و بسته به دقتی که در کار خود نیازمندیم، می توانیم مولتی متر های گوناگونی را انتخاب نماییم. قیمت مولتی متر هم از جمله عواملی است که در هنگام خرید مولتی متر باید به آن توجه نمود.
تمام مولتی مترها چه ارزان قیمت و چه گران قیمت سه مولفه اصلی مدار یعنی جریان، ولتاژ و مقاومت را نشان می دهند اما دوام آنها و نیز دقت عملکرد انها متفاوت خواهد بود. انتخاب مولتی متر به میزان حرفه ای بودن فرد اندازه گیری کننده هم بستگی دارد.
به طور کلی مولتی مترها از چهار بخش اصلی نمایشگر ، پراب ، دستگیره انتخاب و پورت تشکیل شده است.
اندازه گیری ولتاژ ، اندازهگیری جریان ، اندازهگیری مقاومت و کنترل اتصالات از کاربردهای مولتی متر است که باید به آنها اشاره کنیم.
کولیس (caliper) یک ابزار اندازه گیری دستی است که با کمک آن می توانیم میزان طول، عمق و قطر اشیاء و اجسام را اندازه گیری کنیم. این ابزار، ظاهری تقریبا شبیه به یک خط کش دارد با این تفاوت که دارای شاخک هایی در بالا و پایین انتهایی آن است و در برخی از انواع نیز دارای عقربه های ساعتی و صفحه دیجیتال است.
در واقع کولیس ، یک ابزار دقیق اندازه گیری است که از آن برای سنجیدن و مقیاس فاصله ها استفاده می شود. از این ابزار مهم جهت اندازه گیری قطعات در مشاغلی مانند تراش کاری،نجاری، مهندسی و … استفاده می شود.
نوشته تجهیزات اندازه گیری + انواع ابزارهای اندازه گیری اولین بار در مقاله ابزار. پدیدار شد.
]]>