تفاوت دریل شارژی و برقی + معرفی بهترین دریل های بازار

تفاوت دریل شارژی و برقی + معرفی بهترین دریل های بازار

مقدمه

دریل ، از جمله ابزارهای برقی است که برای سوراخکاری بر روی مواد مختلفی نظیر چوب ، فلز و مصالح از آن استفاده می‌شود. دریل ها با استفاده از موتور قدرتمندی که دارند سوراخ های مختلفی را در اندازه های متفاوت بر روی سطوح ایجاد می‌کنند. دریل ها به صورت برقی و شارژی در بازار موجود هستند.
اگر شما نیز یک نمونه دریل اعم از خانگی یا صنعتی را از نزدیک دیده باشید ، می‌دانید که سرعت این دستگاه با توجه به نیاز کاربر قابل تنظیم است . همچنین برخی از دریل‌ها دارای گیربکس هستند که به کاربر امکان تنظیم گشتاور برای کارهای پیچ گوشتی و سوراخکاری را می‌دهد.

خرید دریل

دریل

دریل‌ها را می‌توانیم به عنوان یکی از ابزارهای پرکاربردی که در صنایع ساختمانی، نجاری، خانگی و صنعتی استفاده می‌شود ، معرفی کنیم.
انواع دریل در افزایش سرعت و دقت در انجام کارهای سوراخکاری به ما کمک می‌کنند و در زمینه‌های مختلفی از جمله ساخت و ساز، دکوراسیون داخلی، تعمیر و نگهداری خانه، مونتاژ مبلمان و الکترونیک و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرند.
همانطور که گفتیم این ابزار به دو صورت شارژی و برقی در بازار موجود است. آیا شما تفاوت دریل شارژی و برقی را می‌دانید ؟ در هنگام خرید دریل به سراغ کدام یک می‌روید ؟ مزایا و معایب دریل شارژی و برقی چیست ؟
این ها تمام سوالاتی است که ممکن است در هنگام خرید انواع دریل با آن برخورد داشته باشید. پس تا انتهای این مقاله‌ی مجله‌ی ابزارلاین با ما همراه باشید تا جواب تمامی سوالات خود را بیابید.

خرید انواع دریل

انواع دریل

دریل برقی چیست ؟

دریل برقی یک ابزار قدرتمند است که همانند دیگر دریل ها برای سوراخکاری بر روی مواد مختلف از آن استفاده می‌شود. دریل برقی نیروی مورد نیاز خود برای کار را از طریق اتصال به منبع برق شبکه‌ی الکتریکی تامین می‌کند.
دریل برقی شامل قسمت‌هایی مانند موتور الکتریکی، گیربکس ، دسته نگهدارنده و کنترل سرعت است. وقتی دکمه روشن و خاموش دریل را فشار می‌دهیم ، برق از شبکه الکتریکی به موتور الکتریکی می‌رسد و موتور باعث چرخش و در نهایت سوراخکاری می‌شود.
دریل برقی از قدرت و سرعت چرخشی بالایی برخوردار می‌باشد که با استفاده از دکمه یا شاسی که بر روی آن تعبیه شده است ، این قدرت و سرعت قابل تنظیم و کنترل است. بسته به نیاز کاربر، سرعت موتور قابل تنظیم است که اجازه می‌دهد مواد مختلف را با دقت و کارایی سوراخکاری کند.
استفاده از دریل برقی برای انواع پروژه‌ها و کارهای ساختمانی، نجاری، لوله‌کشی و سایر صنایع ساختمانی بسیار رایج است. از انواع دریل برقی می‌توانیم به دریل بتن کن ، دریل چکشی و دریل پیچ گوشتی اشاره کنیم.

خرید دریل برقی

دریل برقی

ویژگی های دریل برقی

  • هر دریل برقی ویژگی های مختلفی دارد که در هنگام خرید دریل برقی باید به آن توجه داشته باشیم. در زیر، برخی از ویژگی‌های مهم دریل برقی را ذکر می‌کنیم:
    قدرت موتور: از مهم ترین ویژگی های هر دریلی قدرت موتور آن است ، قدرت موتور یکی از عوامل اصلی در تعیین قدرت و کارایی دریل است. معمولاً قدرت موتور در وات (W) یا آمپر (A) اندازه‌گیری می‌شود. موتور قوی‌تر به نسبت قدرت سوراخکاری بیشتری را برای ما فراهم می‌کند.
  • سرعت قابل تنظیم: دریل برقی باید دارای قابلیت تنظیم سرعت باشد تا بتوان آن را به تناسب با نوع موادی که در حال سوراخکاری آن‌ها هستیم ، به درستی تنظیم کنیم.
  • گیربکس: گیربکس ، مسئولیت انتقال حرکت به قسمت سوراخکاری را بر عهده دارد. برخی از دریل‌ها دارای گیربکس قابل تنظیم هستند که امکان تنظیم گشتاور و حالت‌های دریل و پیچگوشتی را فراهم می‌کند.
  • دسته نگهدارنده: دسته نگهدارنده در دریل برای کار راحت و استحکام لازم در حین استفاده ، کارایی دارد. دسته‌‌ی نگهدارنده باید به صورت ارگونومیک و ضد لغزش طراحی و ساخته شده باشد.
  • وزن و ابعاد: وزن و ابعاد دریل نیز برای راحتی کاربر در استفاده مهم است. دریل باید به اندازه کافی سبک و قابل حمل باشد تا بتوانید با آن به راحتی کار کنید.

تمام مواردی که به آن اشاره کردیم ، تنها بخش کوچکی از ویژگی دریل های برقی است که شما می‌توانید در هنگام خرید به آن توجه داشته باشید.

خرید دریل شارژی

دریل شارژی

دریل شارژی چیست ؟

دریل شارژی یک نوع دریل است که برای راه اندازی و تامین برق آن نیاز به یک باتری قابل شارژ داریم.
دریل‌های شارژی به طور گسترده در بخش‌های مختلفی از جمله صنعت ساختمانی، تعمیر و نگهداری، نجاری و کارهای خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ویژگی دریل خوب

ویژگی دریل شارژی خوب

ویژگی های دریل شارژی

دریل شارژی همانند دریل برقی ویژگی ها و خصوصیاتی دارد که برای انتخاب و خرید دریل شارژی باید به آن‌ها توجه داشته باشیم. از جمله‌ی این ویژگی ها می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم :

  • نوع باتری: اساسی ترین و مهم ترین خصوصیت در دریل های شارژی ، باتری آن هاست. دریل‌های شارژی از انواع مختلف باتری استفاده می‌کنند، از جمله باتری‌های لیتیوم-یون (Li-Ion) و نیکل-کادمیوم (Ni-Cd). باتری‌های لیتیوم-یون معمولاً سبک‌تر و عمر بالاتری دارند و در مدت زمان کوتاه تری نسبت به دیگر باتری ها شارژ می‌شوند.
  • ظرفیت باتری: ظرفیت باتری همان انرژی ذخیره شده در باتری است. باتری با ظرفیت بالاتر، زمان کارکرد بیشتری را برای ما فراهم می‌کند.
  • زمان شارژ شدن باتری : زمان مورد نیاز برای شارژ کامل باتری یکی از مهم‌ترین ویژگی‌ها است. دریل شارژی با زمان شارژ کوتاه‌تر می‌تواند به ما امکان کار بیشتر و طولانی‌تر را بدهد.
  • قدرت موتور: قدرت موتور دریل شارژی همانند دریل برقی از اهمیت بالایی برخوردار است. همانطور در دریل برقی نیز گفتیم موتور با قدرت بالاتر، عملکرد سوراخکاری بهتری را فراهم می‌کند.
  • سرعت قابل تنظیم: دریل شارژی باید دارای قابلیت تنظیم سرعت باشد تا بتوانیم آن را به تناسب با نوع موادی که در حال سوراخکاری آن هستیم ، تنظیم کنیم.
  • گیربکس قابل تنظیم : برخی از دریل‌های شارژی دارای گیربکس قابل تنظیم هستند که تنظیم گشتاور و حالت‌های مختلف سوراخکاری را برای ما فراهم می‌کنند.
  • باتری قابل تعویض : برخی از دریل‌های شارژی قابلیت تعویض باتری را دارند. این ویژگی این امکان را به شما می‌دهد که در صورت نیاز به استفاده بیشتر، باتری را تعویض کنید.
تفاوت دریل ها

تفاوت دریل شارژی و برقی

تفاوت دریل شارژی و برقی ، مزایا و معایب هر کدام

همانطور که گفتیم دریل برقی به منبع برق شبکه الکتریکی متصل می‌شود و از برق تامین شده توسط شبکه برای عملکرد خود استفاده می‌کند. یک کابل برق به دریل برقی متصل می‌شود و میزان توان و سرعت چرخشی آن مستقیماً به ولتاژ برق ورودی وابسته است.
از مزایای دریل برقی می‌توانیم به عملکرد ثابت این دستگاه در طول زمان ، عدم نیاز به شارژ باتری و تامین مداوم برق توسط شبکه الکتریکی و از معایب این دستگاه می‌توانیم به محدودیت در حرکت آن به دلیل وابستگی به کابل برق و همچنین نیاز به منبع برق الکتریکی اشاره کنیم.
همانطور که در تعریف دریل شارژی گفتیم ؛ دریل شارژی دارای یک باتری قابل شارژ است که برای عملکرد دریل استفاده می‌شود. باتری قابل شارژ با استفاده از یک آداپتور یا شارژر مجدد شارژ می‌شود و دریل برق مورد نیاز خود را از طریق باتری تأمین می‌کند.
از مزایای دریل شارژی می‌توانیم به امکان استفاده در مکان های دور از دسترس ، قابلیت حرکت و استفاده در مکان هایی که دسترسی به برق الکتریکی محدود است و زمان شارژ کوتاه آن اشاره کنیم.
همچنین محدودیت زمان کارکرد به دلیل ظرفیت محدود باتری ، نیاز به شارژ دوره‌ای باتری و کاهش قدرت و سرعت با کاهش شارژ باتری از معایب این دستگاه شارژی است.

بهترین دریل شارژی

بهترین دریل

معرفی بهترین دریل های بازار

دریل پیچ گوشتی شارژی چکشی 12 ولت آلور مدل AV-2012

دریل پیچ گوشتی آلور ، با ولتاژ ورودی 12 ولت مجهز به گیربکس صنعتی دو سرعته است. سرعت گردش بی بار 0 تا 350 و 0 تا 1400 دور در دقیقه و نرخ ضربه چکشی آن به 35500 ضربه در دقیقه می‌رسد.
این دستگاه به سه نظام اتوماتیک 10 میلی‌متری با ماکزیمم نیروی گشتاور 25 نیوتن متر مجهز شده است. دریل شارژی آلور به همراه دو عدد باطری 12 ولت و شارژر 12 ولت با قطع کن هوشمند در یک کیف پلاستیکی ارائه شده است.

خرید دریل شارژی آلور

دریل شارژی آلور

دریل گیربکسی 1050 وات رونیکس مدل 2220

دریل گیربکسی مدل 2220 رونیکس دارای یک موتور قدرتمند 1050 واتی مجهز به گیربکس پرقدرت دو سرعته‌ی صنعتی با اثربخشی بالاست.
کلید الکترونیکی راستگرد-چپگرد ضدغبار این دستگاه نیز مطابق با استاندارد TUV طراحی و تولید شده است.
موتور قوی دریل 2220 رونیکس قادر است در حالت بی باری به گردش 0 تا 1100 در وضعیت اول و 0 تا 2800 دور در دقیقه در وضعیت دوم برسد که این سرعت ها به وسیله‌ی کلید گازی دیمردار قابل کنترل است.
سه نظام دریل رونیکس 2220، یک سه نظام آچارخور تمام فلزی 13 میلی متری است.
یک شاسی دو وضعیتی در قسمت بالای بدنه، برای تغییر حالت بین دو وضعیت اول و دوم گیربکس، برای تغییر دور تعبیه شده است.

خرید دریل رونیکس 2220

دریل رونیکس 2220

دریل پیچ گوشتی شارژی چکشی 20 ولت اینکو مدل CIDLI20031

دریل پیچ گوشتی اینکو مدل CIDLI20031 ، یک دریل شارژی با ولتاژ ورودی 20 ولت است که به گیربکس دو سرعته مجهز شده است که تغییر وضعیت دور آن با کمک دکمه ی واقع شده بر روی قسمت سر دریل انجام می‌گیرد.
دو دور سرعت گردش بی بار این دریل در محدوده‌ی 0 تا 450 و 0 تا 1900 دور در دقیقه است.
این دریل را می‌توانیم یک دریل چکشی قدرتمند هم به حساب آوریم که نرخ ضربه‌ی چکشی آن برای هر کدام از دو وضعیت گردشی در محدوده‌ی 0 تا 6750 و 0 تا 22500 ضربه در دقیقه است.
از ویژگی های کاربردی این دریل می‌توان به قابلیت گردش چپگرد و راستگرد آن اشاره کرد که تغییر جهت گردش را با کمک یک کلید دو وضعیتی واقع شده در دسته‌ی ابزار به انجام می رساند.
دریل پیچ گوشتی شارژی اینکو مدل CIDLI20031 ، با سه عملکرد پیچ گوشتی، سوراخکاری و سوراخکاری چکشی برای فعالیت های خانگی و صنعتی شما در انواع مشاغل نجاری، آهنگری، تاسیسات، ساخت و ساز و مونتاژ کارا و قابل استفاده است.

خرید دریل شارژی اینکو

دریل شارژی اینکو

دریل بتن کن 950 وات اینکو مدل RGH9528

دریل بتن کن 3 کیلویی اینکو مدل RGH9528 یک بتن کن سه کیلویی است که برای مشاغل و کاربردهای خانگی و صنعتی شما مناسب است ، زیرا دارای چهار کاربری متفاوت پیچ گوشتی، سوراخ کاری، سوراخکاری چکشی و تخریب است. تغییر وضعیت این دریل به کمک یک کلید اهرمی گردان 4 حالته که در قسمت کناری بدنه تعبیه شده است انجام می پذیرد.
این دستگاه پرقدرت و زیبا قادر است برای کاربری هایی که نیازمند وارد آمدن ضربه است، ضرباتی با نرخ 0 تا 4670 ضربه در دقیقه را بر سطح وارد می نماید و نیز در حالت هایی که نیازمند چرخش هستند، از جمله برای باز و بسته کردن پیچ ها و سوراخکاری سطوح، چرخشی با سرعت 0 تا 1050 دور در دقیقه را ایجاد نماید.
از جمله ویژگی های کاربردی این وسیله دارا بودن قابلیت گردش چپگرد و راستگرد و کلید قفل ک سوئیچ است .

خرید دریل بتن کن اینکو

دریل بتن کن اینکو

دریل چکشی 810 وات رونیکس مدل 2210C

دریل چکشی مدل 2210c رونیکس، با موتور 810 وات خود، دارای آرمیچر و بالشتک‌های صنعتی با بالاترین کیفیت سیم پیچی مطابق با استاندارد CE و مجهز به کلید الکترونیکی راستگرد و چپگرد ضدغبار مطابق با استاندارد TUV است. به علاوه، دارای بلبرینگ دوبل شفت است که اثر بخشی سوراخکاری ضربه ای را بالا می‌برد.
سوییچ الکتریکی تعبیه شده در قسمت داخلی دسته‌ی دریل به راحتی با دست کاربر در تماس است و به‌راحتی با فشردن آن دریل شروع به کار می‌کند. همچنین وجود شاسی تغییر جهت چرخش (چپگرد به راستگرد و برعکس) در قسمت داخلی دسته‌ی دریل و در نزدیکی سوییچ الکتریکی، بر سهولت استفاده از این دریل چکشی می‌افزاید.
باتوجه به قابلیت این دستگاه که به دو حالت چکشی و دوار (ساده) عمل می‌کند، یک شاسی برای تغییر این دو حالت بر روی این دستگاه واقع شده است.
دریل 2210c دارای سه نظام مستحکم و مقاوم آچارخور 13 میلی متری است و برای باز و بسته کردن آن، یک آچار در جعبه‌ی دستگاه ارائه شده است.

خرید دریل چکشی رونیکس مدل 2210c

دریل چکشی رونیکس مدل 2210c

نظرات 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *