تراز لیزری نووا مدل NTL 2662

( 00111016 )

تراز لیزری نووا

Nova NTL 2662 Cross Line Laser Level
  • تراز لیزری
  • دارای دو خط عمودی و افقی لیزر
  • با طول موج 635 نانومتر با کلاس لیزر 2
  • دارای زاویه نمایش 180 درجه
  • دارای قابلیت خود ترازی اتوماتیک
  • دارای قفل پاندول تراز
  • دارای چراغ نشانگر LED
  • با برد 10 متر
  • دامنه‌ی خودترازی لیزر: 4 درجه
  • با دقت لیزر خط عمودی و افقی ±0.5 میلی‌متر در هر متر
  • دارای دو عدد باطری AA با ولتاژ 3 ولت
  • مدت زمان کار مستمر دستگاه در صورت روشن ماندن: 15 ساعت
  •  سایز رزوه‌ی سه پایه: 1/4 اینچ
  • دمای کارکرد دستگاه: 0 تا 40 درجه سانتیگراد
  • دارای بدنه‌ی بسیار باکیفیت و مقاوم با روکش TPE نرم
  • طراحی ارگونومیک و مقاوم در برابر سقوط و ضربه با بالاترین پایداری
  • دارای کیف حمل برزنتی رودوشی بسیار با کیفیت
  • همراه با عینک قرمز، صفحه لیزر یا گیرنده دستی، سه پایه و پایه آهنربایی
  • مناسب برای پروژه های ساختمانی و معماری داخلی
  • ساخته شده بر اساس استاندارد CE اروپا
  • با ابعاد 5 × 9 × 8 سانتی متر
  • به وزن خالص 270 گرم
  • ساخت کشور چین
  • تحت ضمانت 7 روزه‌ی ابزارلاین
نووا - Nova

4,868,702 تومان

4,722,641 تومان

ارسال فوری در تهران ( 8 الی 17) بجز تعطیلات

قیمت و موجودی به روز می باشد.

2 قلم

هشدار: آخرین موارد موجود در انبار!

قیمت خرید تراز لیزری نووا مدل ntl 2660

تراز لیزری یکی از ابزارهای اندازه گیری دقیق است که کاربردهای عمومی و صنعتی بسیاری دارد.
تراز لیزری نووا مدل NTL 2662، یک تراز 180 درجه با دو خط عمودی و افقی لیزر است که عمل تراز سنجی را با خطوط عمودی و افقی با بالاترین دقت و سرعت انجام می‌دهد. دقت لیزر خط عمودی و افقی این تراز باکیفیت نووا برابر با 0.5± میلی‌متر در هر متر است.
این تراز مجهز به قفل پاندول برای محافظت از سیستم لیزر دستگاه در هنگام حرکت یا جا به جایی است و مقاومت دستگاه در برابر لرزش، آسیب و یا افتادن را بیشتر خواهد کرد. 
این تراز لیزری با طول موج 635 نانومتر با کلاس لیزر 2، بالاترین دقت را در تراز سنجی برای شما به همراه دارد.
این تراز دارای سیستم پاندولی هوشمند و چراغ نشانگر LED است و زمانی که در حالت روشن قرار گیرد، دستگاه به صورت خودکار ظرف 5 ثانیه تراز می‌شود و چراغ نشانگر LED  آن نیز سبز خواهد شد.
دامنه ی خود ترازی این دستگاه 4 درجه با برد 10 متر است.

تراز لیزری نووا

این تراز لیزری نووا با استفاده از دو عدد باطری AA با ولتاژ 3 ولت به صورت مستمر درحدود 15 ساعت روشن خواهد ماند.
از مزیت های این تراز می‌توانیم به سه پایه موجود در بسته بندی این دستگاه اشاره کنیم که همراه با پایه معمولی تراز با رزوه 1/4 اینچ قرار داده شده است. این سه پایه به راحتی بر اساس اندازه ی دلخواه کاربر قابل تنظیم خواهد بود و کارایی این دستگاه را برای همه کاربران خصوصا مهندسان بالاتر برده است.
بدنه ی این دستگاه از پلاستیک بسیار مستحکم و مقاوم با روکش TPE نرم ساخته شده است و دارای طراحی ارگونومیک و مقاوم در برابر سقوط و ضربه با بالاترین پایداری است.
نور لیزر این محصول به صورت مرئی است و کمترین میزان آسیب رساندن به چشم را در صورت نگاه کردن مستقیم دارد.
از کاربردهای تراز لیزری نووا می‌توانیم به نصب دکوراسیون داخلی، نصب اتصالات و کلیدهای برق، هم راستا سازی درب ها و پنجره ها و به طور کلی انجام فعالیت در پروژه های ساختمانی و معماری اشاره کنیم.
تراز لیزری نووا 2662، همراه با عینک قرمز، صفحه لیزر یا گیرنده دستی، دو عدد باطری، سه پایه و پایه آهنربایی در یک کیف برزنتی باکیفیت رودوشی عرضه شده است.
تراز لیزری نووا به وزن خالص 270 گرم و به ابعاد 5 × 9 × 8 سانتی متر بر اساس استاندارد CE اروپا در کشور چین تولید شده است.

تراز لیزری
5 × 9 × 8
46 × 18 × 17
270
2385
آبی
پلاستیک
باطری
دو عدد باطری AA با ولتاژ 3 ولت
±0.5 میلی‌متر در هر متر
دو خط عمودی و افقی
10 متر
عینک قرمز، صفحه لیزر یا گیرنده دستی، سه پایه ، پایه آهنربایی و دفترچه راهنما
CE اروپا
پروژه های ساختمانی و معماری داخلی
ضمانت 7 روزه ابزارلاین
چین
دارای طول موج 635 نانومتر با کلاس لیزر 2/ دارای زاویه نمایش 180 درجه/ دارای چراغ نشانگر LED/ مدت زمان کار مستمر دستگاه در صورت روشن ماندن: 15 ساعت/ دارای بدنه‌ی بسیار باکیفیت و مقاوم با روکش TPE نرم