فیلتر توسط
برند
قیمت
تومان تومان
فیلتر

منگنه کوب بادی

4,768,502 تومان
منگنه کوب بادی جیت مدل JS16-80 JIT JS16-80 1/2” Crown Stapler منگنه کوب بادی سایز 1/2 اینچ دارای مکانیزم بادی با فشار 58 تا 100 PSI یا 4 تا 7 بار مناسب برای سوزن منگنه‌های سری 80  مشخصات سوزن : تاج 12.8 میلی‌متر، طول...
2,231,202 تومان
منگنه کوب بادی رونیکس مدل ra-8016 Ronix RA-8016 21 Gauge 12.9mm Crown Stapler منگنه کوب بادی مجهز به ضربه گیر لاستیکی و پوشش محافظ TPU در انتهای خشاب صدای کمتر به خاطر داشتن خروجی باد در انتهای دسته دارای روکش...
2,362,502 تومان
منگنه کوب بادی نووا مدل NTA 8016S  NOVA NTA 8016S Air Stapler  منگنه کوب بادی دارای بدنه‌ی فلزی بسیار مستحکم و مقاوم دارای دریچه خروجی باد با قابلیت چرخش 360 درجه مجهز به دسته با روکش لاستیکی نرم ضد لغزش مجهز به شلنگ...
منگنه کوب apn سایز 16 میلی متری مدل st8016b APN ST8016B Air Stapler 16mm ساخته شده از آلیاژ آلومینیوم دایکست دارای شلنگ 5 متری تهیه شده از پلی یورتان مرغوب تغذیه سوزن منگنه از ته دستگاه به صورت آسان دارای سیستم رها...
منگنه کوب بادی آروا مدل 3301   ARVA 3301 Industrial Pneumatic Stapler منگنه کوب بادی دارای بدنه‌ی فلزی بسیار مستحکم و مقاوم مجهز به دسته با روکش لاستیکی نرم ضد لغزش میزان استاندارد فشار باد : 60 تا 110 PSI با ماکزیمم...

ابزارهای بادی

ابزارهای بادی یا پنوماتیک ابزارآلاتی هستند که منبع تغذیه آنها جریان فشرده و قدرتمند هواست. از بین انواع ابزارهای بادی اعم از پیستوله بادی، تفنگ و درجه باد، آچار بکس بادی و ... ، دو ابزار منگنه کوب بادی و میخکوب بادی ابزارهای کوبشیی هستند که با طرز کار مشابه، در مشاغلی مانند نجاری، مبلمان سازی و ساخت دکوراسیون، خودروسازی، تولید صنایع دستی، کابینت سازی و مشاغل مشابه استفاده گسترده ای دارند.

منگه کوب بادی

برای کوبش سوزن منگنه بر روی سطوح مختلف، چند نوع منگنه کوب وجود دارد که یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین آنها منگنه کوب بادی است. منگنه کوب بادی ظاهری مشابه با یک اسلحه دارد و همانند اسلحه، دارای خشاب، ماشه و دسته است. این ابزار در دست گرفته می شود و با کمک نیروی باد، سوزن های منگنه با اندازه های مختلف را در درون سطوح کار وارد می کند. کار کوبش با منگنه کوب بادی با سرعت بالا، دقت کافی و با قدرت بسیار خوب و مناسب انجام می شود.
رقیب منگنه کوب بادی در کاربری های گوناگون، منگنه کوب برقی است که بر خلاف منگنه کوب بادی با نیروی جریان برق کار می کند. هر کدام از این دستگاه ها ویژگی ها و محدودیت های خود را دارند.

ویژگی های خوب منگنه کوب بادی

منگنه کوب بادی قادر است در زمان کم و با سرعت بالا، کوبش سوزن های منگنه را برای اتصال دادن سطوح مختلف انجام دهد. تعمیر و نگهداری ابزارهای بادی و از جمله منگنه کوب بادی راحت و کم هزینه است و نسبت به ابزارهای برقی به صرفه تر است. هزینه انرژی ابزارهای بادی هم در مقایسه با هزینه انرژی ابزارهای برقی کمتر است زیرا هوای فشرده کم هزینه تر از جریان برق است. وزن منگنه کوب بادی سبک است و ابعاد آن کوجک است.

عیوب منگنه کوب بادی

در کنار سبک بودن منگنه کوب بادی و قابلیت حمل آسان این ابزار، تجهیزات متصل شونده به آن که اصلی ترین آنها کمپرسور باد است، وزن زیاد و ابعاد بزرگی دارند.
در هنگام کار با منگنه کوب بادی لازم است برای راه اندازی اولیه آن دقت کافی صرف شود و تنظیمات اولیه و نکات ایمنی به طور کامل رعایت شود؛ زیرا در غیر این صورت، احتمال لطمه وارد آمدن به شخص مصرف کننده و اشخاص مجاور او زیاد است. نکات ایمنی ابزارهای پنوماتیک جزو موارد پیچیده و مهم آنها به شمار می رود.
عیب دیگر دستگاه منگنه کوب بادی صدای تولیدی زیاد آن است که در صورت استفاده نکردن از گوشی صنعتی و گوشگیر ایمنی، موجب آسیب رسیدن به گوش فرد و یا آزار او خواهد شد. علاوه بر اینها استفاده از لوازم و تجهیزات ایمنی دیگری از قبیل عینک ایمنی و نیز کفش ایمنی هم برای جلوگیری از وارد آمدن آسیب به چشم و پای کاربر هم لازم و ضروری است. در هنگام کار با منگنه کوب بادی باید مراقب شلنگ بلند متصل شونده به کمپرسور باد بود تا با پیچیدن به دور اشیا باعث مزاحمت نگردد.
و نکته آخر این که به علت ساختار مخصوص ابزارهای بادی، نیاز آنها به روان کاری و روغن کاری بیشتر و در بازه های کوتاه مدت تری نسبت به ابزارهای دیگر است.

منگنه کوب برقی

اما در مقابل، منگنه کوب برقی نسبت به بادی رایج تر است، وزن و ابعاد آن مناسب تر و در نتیجه، حمل آن آسان تر است، برای کارهای ظریف تر مناسب تر است و خطرهای کاری آن کمتر است.
البته به خاطر نیاز به برق، در صورت قطعی برق و یا نبود پریز برق کار با آن غیر ممکن است، استهلاک آن بیشتر و هزینه تعمیرات و خرابی آن بیشتر است.

خرید منگنه کوب بادی یا برقی

با وجود این شباهت ها و اختلاف ها، نکته مهم شاید این باشد که بفهمیم با توجه به کابردهای مورد نظرمان و نیز با وجود امکانات و شرایط مان از کدامیک از این منگنه کوب ها استفاده کنیم. به طور کلی باید گفت چنانچه نیاز ما به منکنه کوب برای برآورده کردن نیاز های خانگی و یا نیمه صنعتی باشد، به گونه ای که نیازمند استفاده‌ی مستمر از منگنه کوب نباشیم، به کار گرفتن یک منگنه کوب برقی به صرفه تر است اما اگر کاربری شما گسترده تر است و می خواهید به امور صنعتی و کابردهای مستمر بپردازید، باید خرید منگنه کوب بادی را در برنامه بگنجانیم استفاده کنید. به این صورت، می توانید به بازدهی و کارایی مطوب خود برسید. لذا اولین قدم در انتخاب منگنه کوب، تعیین هدف کاری شماست.

کار با منگنه کوب بادی

برای کار با منگنه کوب بادی لازم است نکات ایمنی به طور کامل رعایت شود. مثلا باید دقت داشت که کوچکترین نیروی وارد شده به ماشه دستگاه ممکن است موجب کوبیدن سوزن شود و لازم است در هنگام کار با منگنه کوب بادی از عینک ایمنی استفاده شود. دست را هم نباید بر روی ماشه نگاه داشت زیرا بسیار حساس است و احمال آسیب هست. برای جلوگیری از آسیب های ناشی از آلودگی صوتی هم حتما باید گوش ها را با کمک گوش گیر پوشاند.
یک اشتباه رایج و خطرناک در استفاده از منگنه کوب بادی و به طور کلی استفاده از ابزارهای پنوماتیک به کار گرفتن کپسول اکسیژن یا کپسول گاز به جای کپسول هواست که ممکن است باعث انفجار شود و باید از آن به شدت خودداری کرد.
برای کار با منگنه کوب بادی باید بدانیم که فشار کاری کاربری این دستگاه باید بین 7 تا 12 بار باشد و لازم است فشار همواره در این بازه تنظیم شود. برای اطمینان کامل حتی لازم است فشار را از میزان 9 بار هم بالاتر نبریم زیرا شلیک های منگنه کوب بادی بسیار قدرتمند است.

نکات ایمنی استفاده از منگنه کوب بادی

یک نکته مهم این است که پس از اتمام کار، از خالی بودن خشاب منگنه کوب مطمئن باشیم و حتما اتصال آن را از پمپ جدا نماییم.
در هنگام کوبش منگنه هم باید حواسمان باشد که منگنه کوب را به طور کامل به سطح کار بچسبانیم تا از برگشتن منگنه و برخورد آن به بدن و سر و صورت جلوگیری کنیم. شوخی کردن با این دستگاه هم بسیار خطرناک است و اصلا نباید آن را حتی به شوخی به طرف کسی گرفت و نکته مهم بعدی این است که در هنگام خستگی و یا ناهوشیاری نباید به هیچ وجه با این دستگاه کار کرد زیرا خطر کوبیدن منگنه بر روی دست بسیار زیاد است.
منگنه کوب را نباید بر روی زمین رها کرد و حتما لازم است تا یک محل قرارگیری برای آن معین نمود.
شرایط محیطی و به خصوص آب و هوایی کار با منگنه کوب بادی باید فراهم شود از جمله این که در صورت دمای محیطی صفر و یا نزدیک به صفر درجه سانتیگراد، باید ابتدا منگنه کوب را گرم نمود و سپس به کار پرداخت. روش گرم کردن منگنه کوب هم به این ترتیب است که منگنه ها را از خشاب خارج می کنیم و چند ثانیه یک بار شلیک می کنیم. به این ترتیب پس از 15 تا 20 مرتبه شلیک، منگنه کوب گرم خواهد شد.
رغن کاری منگنه کوب هم مخصوصا در استفاده های مستمر از آن بسیار مهم است. برای این کار، پیش از شروع کار سه یا چهار قطره روغن در قسمت ورودی هوای منگه کوب می چکانیم.
در هنگام خارج نمودن منگنه از خشاب و یا پر کردن خشاب باید دهانه منگنه کوب را به سوی پایین نگه داشت تا با خروج احتمالی منگنه، آسیبی به سر و صورت نرسد. در موقع قرار دادن منگنه در درون خشاب باید مراقب بود تا گرد و خاک وارد خشاب نشود.
در صورتی که با وجود شلیک دستگاه، منگنه ای از آن خارج نمی شود، باید دانست که یا فشار دستگاه به حد کافی نیست، یا اندازه سوزن برای دستگاه مناسب نیست و یا ابزار نیازمند روغن کاری است.

قیمت منگنه کوب بادی

منگنه کوب های بادی در بازار ایران از برندهای مختلفی عرضه می شوند و هر کدام بسته به شرایط فنی، برند، کیفیت کار و سایر عوامل، قیمت مخصوص به خود را دارند. بعضی از منگنه کوب های بادی عبارتند از منگنه کوب اینکو ، منگنه کوی رونیکس و منگنه کوب جیت که در وب سایت فروشگاهی ابزارلاین با شرایط خوب برای فروش عرضه شده اند.

ادامه مطلبنمایش کمتر

فهرست