قفل
زیر شاخهها
قفل و کاربردهای آن
انواع قفل ها
پیش از خرید قفل شاید بهتر باشد بدانید که پرکاربردترین نوع قفل، قفل حیاطی باشد که به طور کلی به دو دسته مکانیکی و برقی تقسیم می شود. قفل حیاطی مکانیکی جزو تجهیزات حفاظتی قدیمی است که با وجود تغییرات زیاد، کار و روش مشخصی دارد. قفلهای حیاطی برقی هم باعث راحتی و کنترل رفت و آمد و افزایش امنیت منازل شده اند و توانسته اند به جایگزین مطلوبی برای برای قفلهای مکانیکی مبدل شوند.
قفل آویز نوعی حلقه قفل دار قابل حمل است که با کمک کلید باز و بسته می شود. نکته مثبت درباره این نوع قفل استفاده آسان و کاربرد گسترده و نقطه ضعف این نوی قفل امکان دیلم شدن و برش آن است که باعث امنیت کم آن شده است. لازم به ذکر است که در هنگام انتخاب یک قفل آویزمناسب باید به ابعاد قفل، ضخامت میله یا حلقه قفل، نوع کلید قفل، نحوه باز شدن قفل و جنس آن توجه کافی داشت.
نوع دیگر قفل ها قفل کتابی است. قفل های کتابی برای پوشش دادن نقاط منفی قفل آویزمعمولی و برای ایجاد امنیت بیشتر تولید شده اند. این نوع قفل ها دارای ساختمان متفاوتی هستند اما کاربری آنها مشابه با قفل های آویز است. بدنهی قفل های کتابی به شکل مستطیل است و دارای یک قفل افقی ایمن هستند که از شکستن آنها جلوگیری می کند. قفل کتابی در مقابل دیلم شدن هم مقاوم است.
قفلهای سوئیچی زبانهدار قفلهای قدرتمندی هستند که در درب های خارجی به کار برده می شوند و در وزنهای سبک و سنگین طراحی و تولید می شوند. این نوع قفلها دارای دستگیره ای برای رها کردن زبانه از داخل شیار دیوار هستند.
قفل شب بند معمولا به عنوان یک قفل کمکی بر روی دربهای شیشهای و درب آپارتمانها در کنار قفل ضد سرقت و یونیک به کار برده میشود. سیستم این قفل ها به این صورت است که برای باز کردن از داخل منزل، باید دستگیره را چرخاند ولی برای باز کردن درب از بیرون نیازمند کلید هستیم. نصب راحت و مقاومت بالا در مقابل ضربه از نقاط مثبت این نوع قفل است.
قفل درهای شیشهای در سال های اخیر با استقبال زیادی رو به رو شده اند. جنس درب های مورد استفاده معمولا سیکوریت است و نمیتوان بعد از ساخت شیشه بر روی آنها قفل نصب کرد.
برای خرید انواع قفل درب می توانید از طریق همین صفحه اقدام نمایید.